Η Αφροδίτη πλέον φλέγεται από το Ζώδιο του Λιονταριού και ο Έρωτας γίνεται γιορτή, το φλερτ πάρτι και ρομαντισμόςδημιουργικότηταπάθος και γονιμότητα «παίρνουν τα πάνω» τους!

 

ΚΡΙΟΣ –             Φρόντισε να έχεις πιο ποιοτική επικοινωνία με τον περίγυρό σου. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή κι η δυναμικότητά σου θα καταπλήξει.

ΤΑΥΡΟΣ –               Μην υπερεκτιμήσεις τις δυνάμεις σου, αλλά μη κρατήσεις και παθητική στάση. Η ισορροπία είναι ο καλύτερος σύντροφος.

ΔΙΔΥΜΟΙ –                 Πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση, πρέπει να τη σκεφτείς πολύ καλά και να μη διστάσεις να ζητήσεις τη συμβουλή δικών σου ατόμων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ –               Πρόσεχε να μη δώσεις βάση σε λόγια που μπορεί να μη στέκουν, το μόνο που θα καταφέρεις είναι να χαλάσεις την ψυχολογία σου.

ΛΕΩΝ –                   Είσαι από τα ζώδια που ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν και τι ζητούν. Μην αφήνεις τον χρόνο να κυλάει άσκοπα χωρίς να κάνεις κάτι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ –             Σήμερα φρόντισε να περάσεις τη μέρα σου χαλαρά, χωρίς να κάνεις ιδιαίτερες αλλαγές και προπάντων, μην εκνευριστείς.

ΖΥΓΟΣ –                          Χρησιμοποίησε τη διπλωματία που διαθέτεις, για να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις ετοιμάσει από το παρελθόν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ –                 Μπορείς να καταφέρεις πολλά, αν εξωτερικευτείς περισσότερο κι αρχίσεις κάποια στιγμή να ζητάς επιτέλους αυτά, που πραγματικά σε ικανοποιούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ  –                          Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και προπάντων μην πάρεις απερίσκεπτες αποφάσεις που αφορούν το μέλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ –                Η επικοινωνία που θα έχεις σήμερα με τον περίγυρό σου, θα είναι υποδειγματική και θα καταφέρεις ό,τι έχεις βάλει στο μυαλό σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ –                Απόφυγε αντιπαραθέσεις και καβγάδες, αφού με χαμηλούς τόνους και μέσα από τη συζήτηση, μπορείς να λύσεις τυχόν παρεξηγήσεις.

ΙΧΘΕΙΣ –              Θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες που πρέπει ν’ αρπάξεις, αν θες να πετύχεις τους στόχους σου.

 

 

Πηγή: oroskopos.gr