Εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου σήμερα, μαζί με Εξάγωνο Άρη-Χείρωνα! Και τα 12 Ζώδια του 1ου δεκαημέρου, ευνοούνται με δυναμικότητα και ουσιαστική επιτυχία σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου!

 

ΚΡΙΟΣ –          Αν δεν επιστρατεύσεις τη λογική και τις αντιστάσεις σου, θα βρεθείς σε μπερδεμένες καταστάσεις, από τις οποίες πολύ δύσκολα θα βγεις.

ΤΑΥΡΟΣ –            Δώσε λίγο χρόνο και χώρο, τόσο στον εαυτό σου, όσο και στις συνθήκες. Με μια πιο ψύχραιμη ματιά θα βοηθηθεί η ψυχολογία σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ  –             Θα εκνευριστείς και θα θυμώσεις, αλλά μην ξεχνάς, πως οι ακραίες καταστάσεις είναι αυτές που θα σε κάνουν να πάρεις νέες αποφάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ –              Οφείλεις να βάλεις νέες βάσεις στη ζωή σου και να ωριμάσεις περισσότερο. Αυτό είναι πολύ σημαντικό όσο και αν σε ξεβολεύει.

ΛΕΩΝ –                   Μερικές φορές νομίζεις ότι αδικείσαι. Μπορεί όμως να μην είναι έτσι τα πράγματα. Σε κάθε περίπτωση συζήτησε και λύσε τις παρεξηγήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ –                   Η σημερινή μέρα είναι κατάλληλη για συγκρότηση. Φτιάξε ένα χαλαρό και πραγματοποιήσιμο πλάνο για τις επόμενες μέρες.

ΖΥΓΟΣ –                   Η σημερινή μέρα δεν είναι καλή για εξοντωτικό πρόγραμμα. Πάρε μερικούς φίλους και φρόντισε να διασκεδάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ –                Είναι καιρός να πατήσεις στα πόδια σου και να κάνεις κάτι για σένα. Μπορείς να βάλεις μια νέα αρχή στην καθημερινότητά σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ  –                   Δεν χρειάζεται να απογοητεύεσαι και να αποσυντονίζεσαι από τις όποιες καθυστερήσεις. Ο επιμένων νικά!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ –           Αντιμετωπίζεις μερικά πράγματα με συναίσθημα. Μήπως όμως το παρακάνεις? Το φόρτε σου είναι ο ορθολογισμός.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ –        Οι άνθρωποι που σε κουράζουν καλό είναι να απομακρυνθούν από το περιβάλλον σου, αφού δε βοηθούν την ψυχοσύνθεσή σου.

ΙΧΘΕΙΣ –                      Πάτα γερά στα πόδια σου και αντιμετώπισε κατά μέτωπο τα θέματά σου. Μόνο έτσι μπορείς να βρεις λύσεις

 

 

Πηγή: oroskopos.gr