Ο Ερμής κάνει το πέρασμά του σήμερα στο ζώδιο του Τοξότη, χαρίζοντας έναν αυθόρμητο, αλλά και χειμαρρώδη και υπερβολικό τρόπο έκφρασης στις επικοινωνίες μας. Μπαίνουμε για τα καλά στο κλίμα των εορτών, οι επικοινωνίες μας γίνονται έντονες και συχνές, δε λείπει όμως η φλυαρία αλλά και η διάθεση να πιστεύουμε πολλές φορές ότι τα ξέρουμε όλα! Τα ζώδια που ευνοούνται είναι οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες και οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι!

 

ΚΡΙΟΣ –  Αληθινές θα βγουν οι υποψίες που έχετε για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο και το δίκιο θα έρθει με το μέρος σας.

ΤΑΥΡΟΣ –    Απελευθερωμένη θα είναι η στάση σας και έτσι κάποιο πρόσωπο θα γοητευτεί από την παρουσία σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ  –   Τώρα θα αποδειχτείτε δυναμικός ανταγωνιστής. Μπαίνει τέλος στη στασιμότητα, έρχονται αλλαγές που θα αναπτερώσουν το ηθικό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ –    Αν κρατήσετε θερμή και ειλικρινή στάση σε συζήτηση σας με ερωτικό πρόσωπο, τότε να είστε σίγουροι πως θα κερδίσετε την καρδιά του.

ΛΕΩΝ –    Θα είστε σε θέση να πάρετε αποφάσεις που θα σας βοηθήσουν να αναλάβετε δράση με στόχο το καινούργιο ερωτικό ξεκίνημα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ –   Τα άστρα θα σας ωθήσουν στο να εκφραστείτε με απόλυτη ειλικρίνεια, θα τα πείτε όλα έξω από τα δόντια χωρίς περιορισμούς.

ΖΥΓΟΣ –  Η ερωτική σας στάση θα είναι ιδιαιτέρως θερμή και ο τρόπος προσέγγισης σας αποκαλυπτικός. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ –  Τολμηρά λόγια που θα ξεστομίσετε θα κλείσουν ενοχλητικά στόματα καταφέρνοντας να απαλλαγείτε από αρνητικά πρόσωπα και σχόλια.

ΤΟΞΟΤΗΣ  –  Δυνατή ερωτική έκπληξη θα σας φέρει μια τυχαία συνάντηση, αν αποφασίσετε να βάλετε σε λειτουργία την ελκυστικότητα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ –  Σήμερα είναι η ευκαιρία για όσους από εσάς θέλετε να αλλάξετε ερωτικό ταίρι ή είστε μόνοι και σας κούρασε το αβέβαιο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ –  Στα ερωτικά σας, ελκυστικό πρόσωπο θα σας ερωτευτεί και μαζί του θα νιώσετε έντονο ερωτισμό ίσως και ανεξέλεγκτο πάθος.

ΙΧΘΕΙΣ –  Η εμφάνιση προσώπου που σας ενδιαφέρει ερωτικά, θα φέρει ευχάριστα αναποδογυρίσματα με αισιόδοξη κατάληξη.

 

 

Πηγή: zwdiasimera.gr / oroskopos.gr