Δύσκολη η σημερινή Πέμπτη για τα ερωτικά μας! Η Ανάδρομη Αφροδίτη Τετραγωνίζει τον Άρη, φέρνοντας αρκετά προβλήματα, εντάσεις, ρήξεις στις σχέσεις, πολλά ανούσια έξοδα και οικονομικές αναποδιές, όπως και πολλά λάθος ερωτικά πισωγυρίσματα που θα πονέσουν τους Σταθερούς των αρχών του 2ου δεκαημέρου!

 

ΚΡΙΟΣ –          Σήμερα καλείσαι να αποφασίσεις αν θα αφήσεις πίσω σου καταστάσεις και ανθρώπους που σε ταλαιπωρούν.

ΤΑΥΡΟΣ –                    Έχεις πολύ δουλειά και υποχρεώσεις και προσπαθείς να τα προλάβεις όλα. Δοκίμασε να λύνεις ένα ένα τα θέματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ  –                   Τριγυρνάνε στο μυαλό σου διάφορα ερωτήματα  για το τι θα γινόταν αν είχες κάνει κάτι διαφορετικό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ –             Αν προσέξεις γύρω σου θα δεις ότι και αρέσεις και σε φλερτάρουν. Δοκίμασε να αφήσεις να μπει στη ζωή σου κάτι νέο.

ΛΕΩΝ –                   Η ρουτίνα έχει αρχίσει να γίνεται αβάσταχτη και επιθυμείς την παλιά σου ανεμελιά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ –              Μην αρχίζεις να ψάχνεις  για ελαττώματα στο άτομο που σε ενδιαφέρει. Κοιτάζοντας το δέντρο χάνεις το δάσος.

ΖΥΓΟΣ –                          Έχεις την ευκαιρία να ξεκουραστείς και καλό θα ήταν να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και θέματα υγείας που έχεις παραμελήσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ –                 Το παρελθόν παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή σου. Ένας έρωτας από τα παλιά εμφανίζεται και σε αναστατώνει.

ΤΟΞΟΤΗΣ  –                         Βλέπεις ότι συνεχίζουν τα απρόσμενα και ξαφνικά. Ευτυχώς είναι για καλό και η διάθεσή σου είναι αισιόδοξη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ –               Προσπάθησε να ξεκολλήσεις από αυτά που θεωρείς δεδομένα. Η χαρά του έρωτα σε περιμένει στην παρακάτω γωνία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ –              Πρέπει να καταλάβεις ότι θα είσαι ευτυχισμένος πραγματικά μόνο όταν ακολουθήσεις την καρδιά σου.

ΙΧΘΕΙΣ –                     Οι εξελίξεις είναι γρήγορες και ξαφνικές και γεμίζουν ευχάριστες στιγμές τη ζωή σου. Να είσαι ανοιχτός στο κάθε τι καινούργιο.

 

 

Πηγή: zwdiasimera.gr / oroskopos.gr