Προ-Παρασκευή και τα ζώδια προετοιμάζονται για το φινάλε της εβδομάδας!

 

ΚΡΙΟΣ –    Οι λύσεις που βρίσκεις σε θέματα που σε ταλαιπωρούν, σε βγάζουν από το αδιέξοδο και σου ανοίγουν καινούριες πόρτες.

ΤΑΥΡΟΣ –                               Σήμερα μπορείς να δρομολογήσεις πράγματα που σκέφτεσαι εδώ και καιρό είτε μόνος, είτε με την πολύτιμη βοήθεια προσώπων.

ΔΙΔΥΜΟΙ –                                Με καθαρό μυαλό θα μπορέσεις να κάνεις όσα έχεις προγραμματίσει. Χρειάζεται υπομονή και πείσμα για να πετύχεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ –                          Μετρίασε την πίεση που νιώθεις μέσα σου και θα δεις με μαγικό τρόπο να ξεμπλοκάρουν οι υποθέσεις σου.

ΛΕΩΝ –                                           Φρόντισε να μοιραστείς τις σκέψεις σου με ένα πρόσωπο πολύ οικείο και έμπιστο, καθώς θα λάβεις σημαντική βοήθεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ –                           Κάποια πρόσωπα στη ζωή σου αναμένεται να σου δώσουν ένα σημαντικό χέρι βοηθείας που θα σε βγάλει από μια τρομερά δύσκολη θέση.

ΖΥΓΟΣ –                                       Μην επιτρέπεις σε ο,τιδήποτε και αν συνέβη να σου χαλάει τη διάθεση. Ζήσε τη στιγμή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ –                                  Μπορείς να καταφέρεις ότι έχεις στο μυαλό σου αλλά για να το κάνεις θα πρέπει να δείξεις λίγη ψυχραιμία.

ΤΟΞΟΤΗΣ  –                             Πολλά ζητήματα φαίνονται στάσιμα και θα μπορέσεις να τα σπρώξεις λίγο με κάποιες κοινωνικές διασυνδέσεις που έχεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ –                               Έχεις πολλές ικανότητες και ο πρώτος που πρέπει να πιστέψει σε αυτές είσαι εσύ. Πάρε πρωτοβουλία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ –                                           Θα είσαι σε θέση να εκτιμήσεις όλα όσα έχεις καθώς και τα πρόσωπα που στέκονται δίπλα σου με αφοσίωση και αγάπη.

ΙΧΘΕΙΣ –             Κράτα χαμηλούς τόνους στην εργασία σου, καθώς είσαι επιρρεπής σε εντάσεις και συγκρούσεις που μόνο καλό δεν θα σου κάνουν.                                 

 

 

 

 

Πηγή: myastro.gr