Αυξημένο το συναίσθημα και ενισχυμένη η διαίσθηση μας σήμερα με την Σελήνη στα Ψάρια! Ωστόσο προσοχή στην ασθενή μνήμη, στην αφηρημάδα και στην τάση για εξιδανίκευση για τα Μεταβλητά Ζώδια!

 

ΚΡΙΟΣ –  Μην σκέφτεσαι αρνητικά και απαισιόδοξα και προσπάθησε να αφήσεις πίσω σου όλα όσα σε προβληματίζουν .

ΤΑΥΡΟΣ –    Μην αφήνεις τους άλλους να καθορίζουν την ψυχολογία σου. Πίστεψε στον εαυτό σου, καθώς δεν χρειάζεται να πάρεις την επιβεβαίωση κανενός.

ΔΙΔΥΜΟΙ  –  Καλό θα ήταν να προσπαθήσεις να απολαύσεις την ημέρα με δικούς σου ανθρώπους που σε κάνουν να νιώσεις ασφάλεια και σιγουριά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ –    Προσπάθησε να πατήσεις στα πόδια σου, να πιστέψεις στον εαυτό σου και να αφήσεις πίσω σου ό,τι σε καταβάλει.

ΛΕΩΝ –    Μην αφήνεις παλιότερες καταστάσεις να σε επηρεάζουν και να σε καταβάλουν, κλείσε κεφάλαια του παρελθόντος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ –  Η ευφυΐα σου και ο πρωτοποριακός τρόπος έκφρασης σε κάνουν επίκεντρο σε όποια παρέα και αν βρεθείς.

ΖΥΓΟΣ –  Άφησε πίσω σου υποχρεώσεις και ευθύνες και προσπάθησε να περάσεις με τον πιο όμορφο τρόπο την μέρα. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ –  Προσπάθησε να μην φανατίζεσαι και εμμένεις στις απόψεις σου σε τέτοιο σημείο που μπορεί να έρθεις σε κόντρα με όποιον διαφωνεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ  –  Ισορροπημένος θα είναι ο συναισθηματικός σας κόσμος, θα στοχεύετε στην ηρεμία και στη σταθερότητα, θα ξέρετε τι ακριβώς αναζητάτε στα ερωτικά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ –  Το ενδιαφέρον σου στρέφεται σε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις που σε απασχολούν. Είναι βέβαιο ότι θα κάνεις το καλύτερο που μπορείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ –  Προσπάθησε να περάσεις όμορφα και θα δεις ότι θα αντιμετωπίσεις με μεγαλύτερη εσωτερική δύναμη ότι και αν προκύψει.

ΙΧΘΕΙΣ – Ο έντονος τρόπος που εκφράζεις τα συναισθήματά σου σε κάνει το επίκεντρο όπου και αν βρίσκεσαι, πρόσεξε μόνο την τάση σου να υπερβάλεις.

 

 

Πηγή: zwdiasimera.gr / oroskopos.gr