Νέα Σελήνη στον Τοξότη σήμερα, με την αρνητική συμμετοχή του Άρη και του Ποσειδώνα! Δρόμοι ανοίγονται μπροστά μας τις επόμενες μέρες, όμως η ψευδαίσθηση, η υπεραισιοδοξία και οι υπερβολικές προσδοκίες, θα φέρουν ρήξεις και σοβαρές απογοητεύσεις, κυρίως για τα Μεταβλητά Ζώδια του 2ου δεκαημέρου!

 

ΚΡΙΟΣ –  Αποφύγετε τους προβληματισμούς στη δουλειά σας, πάρτε ένα ρεπό, κάντε γενικότερα μια παύση από τις έγνοιες.

ΤΑΥΡΟΣ –    Θα είναι σωστή η επιλογή σας να αποστασιοποιηθείτε από καταστάσεις που σας δημιουργούν ένταση ή δυσαρέσκεια.

ΔΙΔΥΜΟΙ  –   Θα υπάρξει κίνδυνος να ακούσετε κουβέντες που θα προκαλέσουν την αντίδραση και τον εκνευρισμό σας. Προσπαθήστε να μην παρασυρθείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ –    Θα έχετε προτάσεις φιλικές ή ερωτικές που θα γίνουν αποδεκτές και η μέρα σας θα κλείσει με ευχάριστο ραντεβού.

ΛΕΩΝ –    Η κρίση σας θα είναι επηρεασμένη από τα συναισθήματα σας, σήμερα η στάση σας δε θα χαρακτηρίζεται από ισορροπία και εγκράτεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ –   Άστατες θα είναι οι σκέψεις σας, ενώ το ενδιαφέρον σας δε θα μπορέσει να σταθεροποιηθεί σε ένα συγκριμένο αντικείμενο.

ΖΥΓΟΣ –  Πρόσωπο του οικογενειακού σας περιβάλλοντος ενδεχομένως να σας δημιουργήσει ένα είδος ψυχικής πίεσης, αποφύγετε συζητήσεις βάθους. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ –  Μερικές φορές κάποιες καταστάσεις απαιτούν συμβιβασμούς, φανείτε επιφυλακτικοί σε πράξεις ή αποφάσεις έντονου ρίσκου.

ΤΟΞΟΤΗΣ  –  Συναισθηματικά θα είστε κάπως μπερδεμένοι, αφήστε παράτολμες κινήσεις, ενδέχεται αργότερα να μετανιώσετε για ό,τι πείτε ή κάνετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ –  Κάπως αψυχολόγητες θα είναι οι αντιδράσεις σας, με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, αποφύγετε το μια ζέστη μια κρύο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ –  Αντιδράσεις θα ταράξουν θεμέλια σχέσεων και επαφών και θα δείτε με διαφορετικό μάτι φίλους, συνεργάτες ακόμα και το ερωτικό σας ταίρι.

ΙΧΘΕΙΣ –  Η όψη της ημέρας ίσως να σας κάνει λίγο ευέξαπτους, θα σας εκνευρίσουν λόγια τρίτων ή κάποια αρνητικά σχόλια που θα ακούσετε.

 

 

Πηγή: zwdiasimera.gr / oroskopos.gr