Ο Νοέμβρης μας αφήνει με μία αίσθηση αμφιβολίας. Σελήνη Αντίθεση με Ποσειδώνα σήμερα και Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου, νιώθουν ανασφαλείς, απογοητευμένοι και ψυχολογικά πληγωμένοι, λόγω μεγάλων και απατηλών προσδοκιών!

ΚΡΙΟΣ –  Χωρίς ενδοιασμούς αναλαμβάνετε ουσιαστική δράση. Τα συμβάντα θα σας δώσουν το άνοιγμα να δείξετε τη δύναμη και την αξία σας.

ΤΑΥΡΟΣ –    Δείξτε ενδιαφέρον σε θέματα που αφορούν το στενό οικογενειακό σας κύκλο, κάποιο συγγενικό σας πρόσωπο θα χρειαστεί άμεση βοήθεια.

ΔΙΔΥΜΟΙ  –   Τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να βγάλετε στην επιφάνεια την τολμηρή σας σκέψη και δράση, δε θα αφήσετε αναξιοποίητες τις ευκαιρίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ –    Η ηττοπάθεια λαμβάνει τέλος, αλλάζουν τα συναισθήματα σας, αποκτάτε αυτοπεποίθηση και ψυχική δύναμη.

ΛΕΩΝ –    Σήμερα θα συμβεί  γεγονός, που η σωστή αξιοποίηση του από εσάς, θα αλλάξει τα δεδομένα της καθημερινότητας σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ –   Καλοδεχτείτε ένα πρόσωπο χωρίς αρνητικές σκέψεις, θα κάνετε πολύ καλά να αφήσετε στην άκρη ανασφάλειες ή καχυποψίες.

ΖΥΓΟΣ –  Ενδέχεται να υπάρξει προοπτική νέας ερωτικής γνωριμίας, όμως δεν αποκλείεται να σημειωθεί και γεγονός επανασύνδεσης. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ –  Στο εργασιακό σας περιβάλλον κερδίζετε την εμπιστοσύνη των συνεργατών σας, ενώ έρχονται ευνοϊκές προτάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ  –  Σήμερα θα νιώσετε δυνατοί και έτοιμοι να αναλάβετε ρίσκα, γι’αυτό προβείτε άμεσα σε πράξεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ –  Σήμερα το ενδιαφέρον σας θα στραφεί κυρίως σε επαγγελματικά θέματα. Θα είστε, όμως, σε θέση να ελέγξετε το άγχος σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ –  Θα έχετε την ευκαιρία να επικοινωνήσετε με φίλους, αγαπητά πρόσωπα, ακόμα και παλιές αγάπες.

ΙΧΘΕΙΣ –   Θα σας εξουσιάσει η επιθυμία να φέρετε οριστική αλλαγή στο κατεστημένο της σχέσης σας, γι’αυτό οι πράξεις σας θα είναι δυναμικές.

 

 

Πηγή: zwdiasimera.gr / oroskopos.gr