Μια Παρασκευή γεμάτη ερωτισμό, σεξουαλικότητα, συναίσθημα, έρωτα, καυτές στιγμές και μοιραία πάθη, μόλις ήρθε! Τα Ζώδια της Γης και του Νερού του 3ου δεκαημέρου, απολαμβάνουν απόλυτη εύνοια στον Έρωτα και επιπλέον, με γεμάτο πορτοφόλι! Αφήνουμε την γοητεία μας να λειτουργήσει υπέρ των επιθυμιών μας και τον στόχων μας!

 

ΚΡΙΟΣ –  Με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει θα ανοίξετε συναισθηματικές συζητήσεις καταφέρνοντας να δώσετε λύσεις σε αιχμηρά ζητήματα.

ΤΑΥΡΟΣ –    Αποκτάτε περισσότερη αποφασιστικότητα και σιγουριά στα ταλέντα και τις ικανότητές σας, σκέφτεστε τα επόμενα βήματά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ  –   Έχετε ακόμα την ευκαιρία να συζητήσετε ειλικρινά και έντιμα με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, μη σκύβετε το κεφάλι στα μπερδέματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ –    Δώστε μεγάλη προσοχή και βάρος στη συνεννόηση και την αμοιβαιότητα, δείξτε συνέπεια και ντομπροσύνη.

ΛΕΩΝ –    Η επιλογή σας να φανερώσετε τις επιθυμίες σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, θα σταθεροποιήσει τη μελλοντική σας πορεία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ –   Ασχοληθείτε με τις αγαπημένες σας συνήθειες, πετάξτε παλιά αντικείμενα και θύμησες που εμποδίζουν το μέλλον σας.

ΖΥΓΟΣ –  Οι εμπειρίες που θα αποκομίσετε και οι συναναστροφές σας με άτομα κύρους, μπορούν να βοηθήσουν τους στόχους και τα όνειρά σας. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ –  Εκμεταλλευτείτε τη μέρα για να πάρετε απαντήσεις σε ερωτήματα που αφορούν τα ερωτικά σας. Χαλαρώστε και ισορροπήστε τα θέλω σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ  –   Επενδύστε ειλικρινή αγάπη και ανιδιοτελή αισθήματα, για να εισπράξετε τον ρομαντισμό, την τρυφερότητα και την στοργή που αναζητάτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ –  Χαλαρώσετε από τις ευθύνες και τα βάρη που επωμίζεστε καθημερινά, βάζοντας σε τάξη τις σκέψεις και τις επιλογές σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ –  Δείξτε προθυμία στην δουλειά σας, πάρτε πρωτοβουλίες για να πλησιάσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά.

ΙΧΘΕΙΣ –  Μην κάνετε παραχωρήσεις στα ήδη κεκτημένα σας δικαιώματα, μην χαρίζεστε σε κακόφημα σχόλια και σε μπερδέματα.

 

 

Πηγή: zwdiasimera.gr / oroskopos.gr