Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους με μία Σελήνη στους Διδύμους, με ανάγκη για επικοινωνία, συζήτηση, κοινωνικοποίηση! Οι επαφές μας με τους άλλους, οι γνωριμίες, αλλά και οι μετακινήσεις, είναι ιδιαίτερα ευνοημένες!

 

ΚΡΙΟΣ –           Μην παρασύρεστε από τις αναποδιές που εμφανίζονται, θυμηθείτε πως κάθε εμπόδιο στα σχέδιά σας, είναι για το καλό σας.

ΤΑΥΡΟΣ –                               Το ήπιο κλίμα που επικρατεί στην καθημερινότητά σας βοηθάει να πάρετε καθοριστικές αποφάσεις για την ερωτική σας ζωή.

ΔΙΔΥΜΟΙ  –                              Συγκροτημένη θα είναι η σκέψη σας και με ειλικρινείς συζητήσεις θα καταφέρετε να κλείσετε ανοιχτά ερωτικά ζητήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ –             Ο αυθορμητισμός και η άνεση σας θα φέρει νέα πρόσωπα στη ζωή σας, σήμερα θα σημειωθεί άνοιγμα καινούργιας ερωτικής γνωριμίας.

ΛΕΩΝ –                              Αποσαφηνίστε τα θέλω της καρδιάς σας, μιλήστε με ειλικρινή και ξεκάθαρα συναισθήματα, έχοντας εμπιστοσύνη στο ένστικτο σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ –                         Μην αρχίζετε την ημέρα σας απαισιόδοξα και αφηρημένα, αλλά με ωριμότητα και μεθοδικότητα.

ΖΥΓΟΣ –                       Θερμή πρόταση που θα κάνετε σε πρόσωπο ερωτικού ενδιαφέροντος, θα ανοίξει πορεία μελλοντικής εξέλιξης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ –                 Οι αστρολογικές όψεις ευνοούν να μάθετε την αλήθεια και να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις σας για ένα συναισθηματικό πρόβλημα.

ΤΟΞΟΤΗΣ  –                Η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς και τους θαρραλέους και εσείς είσαστε το φωτεινό παράδειγμα στο περιβάλλον που κινείσθε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ –              Απεγκλωβιστείτε από αμφιβολίες, κάντε αυτό που προστάζει η καρδιά σας, χωρίς να εμπιστεύεστε κακόφημα σχόλια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ –                        Μην ξεμυαλίζεστε από άσκοπες αγορές που είναι πολύ πιθανόν να προκαλέσουν ανισορροπία στον προϋπολογισμό σας.

ΙΧΘΕΙΣ –                                Φανείτε ανοιχτοί στις νέες προτάσεις που θα λάβετε, θα υπάρξουν εξελίξεις που θα φέρουν ευχάριστα ερωτικά συμβάντα.

 

 

Πηγή: oroskopos.gr / zwdiasimera.gr