Με την Σελήνη στο Σκορπιό, η σημερινή μέρα, είναι λίγο μουντή και σκληρή. Όμως σίγουρα θα προσφέρει διαίσθηση, σεξουαλική διάθεση και διορατικότητα, ιδίως στα Ζώδια της Γης και του Αέρα!

 

ΚΡΙΟΣ –          Πρέπει να χαλαρώσεις και να δεις πιο ψύχραιμα τις καταστάσεις για να τις ξεκαθαρίσεις και να πάρεις τις σωστές αποφάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ –             Η σύνεση και η προσοχή πάντα βοηθάνε καλύτερα και προστατεύουν από κακοτοπιές, οι οποίες δεν είναι πάντα ορατές.

ΔΙΔΥΜΟΙ  –              Φρόντισε να κλείσεις τα μέτωπα που έχεις αφήσει ανοιχτά. Τώρα είναι μια καλή ευκαιρία που πρέπει να εκμεταλλευτείς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ –               Κάποιοι άνθρωποι προτιμούν να προσαρμόζονται, ενώ άλλοι επαναστατούν. Φρόντισε να είσαι από αυτούς που πρωτοπορούν.

ΛΕΩΝ –                    Απόφυγε να εκνευριστείς σήμερα, διαφορετικά θα δημιουργηθούν παρεξηγήσεις με τους συνεργάτες σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ –         Είναι καιρός να βγεις από το «καβούκι» σου και να γίνεις ο πρακτικός άνθρωπος που δρα δυναμικά και μακριά από κάθε προκατάληψη.

ΖΥΓΟΣ –                    Ο αφορισμός σε κάθε δυσκολία δεν είναι αντίδραση σοφού ανθρώπου. Σταμάτα να τα τσουβαλιάζεις όλα στο ίδιο σακί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ –                 Στα οικονομικά, θα έχεις ροπή στο να ξοδεύεις πάρα πολλά χρήματα. Προσπάθησε να συγκρατηθείς.

ΤΟΞΟΤΗΣ  –                    Ένα ταξιδάκι με αλλαγές παραστάσεων είναι αυτό που χρειάζεσαι. Ήρθε ο καιρός να το πραγματοποιήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ –            Αν εξωτερικευτείς και δείξεις τα πραγματικά σου συναισθήματα, θα πας πολύ καλύτερα στα ερωτικά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ –         Μην ξεχνάς πως ο θυμός δεν είναι καλός σύμβουλος, αφού θολώνει το μυαλό κι οδηγεί σε ανεξέλεγκτες αντιδράσεις.

ΙΧΘΕΙΣ –                       Μην αφήνεις τους άλλους να σε πληγώνουν. Έχεις δώσει πολύ χώρο, με αποτέλεσμα να θεωρούν ότι δικαιούνται να φέρονται απρεπώς.

 

 

Πηγή: oroskopos.gr