Η Παρασκευή θα είναι κάπως έτσι για τα 12 ζώδια!

 

ΚΡΙΟΣ –    Τα επαγγελματικά σου σχέδια εξελίσσονται και βλέπεις σιγά-σιγά να οδηγείσαι εκεί που θέλεις με την βοήθεια κάποιου σημαντικού προσώπου.

ΤΑΥΡΟΣ –                                Δεν αργεί η στιγμή που θα δεις θεαματικές εξελίξεις ως προς τα σχέδιά σου. Τροχός είναι και γυρίζει.

ΔΙΔΥΜΟΙ –                                 Προς το τέλος της ημέρας, βρες χρόνο να περάσεις με τον εαυτό σου και να ξεκουραστείς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ –                           Στο τέλος της ημέρας, η αίσθηση που θα έχεις θα είναι να σα να έχεις τρέξει μαραθώνιο, αλλά αυτό είναι μονόδρομος.

ΛΕΩΝ –                                            Καλά θα κάνεις να μην αφήσεις τις ατυχίες να σε πτοήσουν. Συνέχισε να προχωράς το δρόμο που έχεις χαράξει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ –                            Μην πιστεύεις όλα όσα σου λένε και φρόντισε να κρατήσεις αποστάσεις από καταστάσεις που δεν σε αφορούν άμεσα.

ΖΥΓΟΣ –                                        Οι κόποι σου ανταμείβονται και σου δίνουν το κίνητρο που χρειάζεσαι για να προχωρήσεις παρακάτω. Η ημέρα είναι αρκετά καλή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ –                                   Μην υποκύπτεις άλλο στην απογοήτευση και βρες τη χαμένη σου αυτοπεποίθηση. Έχεις πολλά να επιτύχεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ  –                              Καλά θα κάνεις να φανείς συγκρατημένος και να πάρεις σημαντικές αποφάσεις χωρίς βιασύνη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ –                                Αισιόδοξη ημέρα για σένα, αφού τα πράγματα θα πάνε πολύ καλά και μάλιστα καλύτερα από τις προσδοκίες σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ –                                            Νιώθεις απελπισία, όμως έχεις πολλές ικανότητες και το μόνο που μένει είναι να το διαπιστώσεις εσύ!

ΙΧΘΕΙΣ –              Μείνε επιφυλακτικός και προσηλωμένος σε αυτό που κάνεις χωρίς να επιτρέψεις σε τρίτους να παρέμβουν στο πρόγραμμά σου.                                 

 

 

 

 

 

Πηγή: myastro.gr