Καλή Εβδομάδα σε όλους κι ας αρχίζει έντονα! Τετράγωνο Ήλιου-Άρη σήμερα και Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες των αρχών του 2ου δεκαημέρου, μάλλον το παρακάνουν με τον εγωισμό τους και προκαλούν καυγάδες, εντάσεις και ρήξεις!

 

ΚΡΙΟΣ –  Η μέρα φέρνει στην επιφάνεια αναμετρήσεις δύναμης με πρόσωπα που παίζουν σημαντικό ρόλο στην επαγγελματική και ερωτική σας ζωή.

ΤΑΥΡΟΣ –    Βρείτε το χρόνο να ξεκαθαρίσετε μέσα σας τους επόμενους στόχους σας, ασχοληθείτε με τον εαυτό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ  –   Προσέξτε μην παρασυρθείτε από την υπερβολική ταχύτητα των θέλω σας και συγκρουστείτε με τις επιθυμίες άλλων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ –    Μην δίνετε καμιά σημασία στις κουβέντες και τις παγίδες προσώπων γύρω σας που προσποιούνται φιλία και εμπιστοσύνη.

ΛΕΩΝ –    Μην φοβηθείτε να δώσετε ένα οριστικό τέλος σε μια συναισθηματική σχέση που ταλαιπωρεί την καρδιά σας και αγχώνει τον εσωτερικό σας κόσμο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ –   Η σημερινή μέρα προμηνύει ένα σαρωτικό, ερωτικό μπέρδεμα που αφορά κυρίως πρόσωπο από το παρελθόν σας που επανέρχεται.

ΖΥΓΟΣ –  Ανέμελες συζητήσεις θα ανανεώσουν την ψυχολογία σας και θα σας ενθουσιάσει καινούργιο πρόσωπο που εντελώς τυχαία θα γνωρίσετε. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ –  Χαρείτε το πάθος και τον έρωτα, χαλαρώστε στην αγκαλιά του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει.

ΤΟΞΟΤΗΣ  –  Είναι η κατάλληλη μέρα για να χαρείτε την καθημερινότητά σας και να ξεχάσετε για λίγο τις έγνοιες και τις ευθύνες της δουλειάς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ –  Δώστε την προσοχή σας σε θέματα που αφορούν την υγεία σας, την ηρεμία και την ισορροπία στον επαγγελματικό χώρο που κινείστε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ –  Ευθύτητα και ειλικρίνεια στην επικοινωνία σας με τους γύρω σας είναι το χάρισμα που πρέπει να τροφοδοτήσετε σήμερα .

ΙΧΘΕΙΣ –  Συμβιβαστικές και ειρηνικές θα είναι οι διαθέσεις σας, θα τα ξαναβρείτε με το ερωτικό πρόσωπο που προσφάτως τσακωθήκατε.

 

 

Πηγή: oroskopos.gr / zwdiasimera.gr