Από σήμερα η Αφροδίτη στον Τοξότη θα φέρει ερωτικές και οικονομικές ευκαιρίες και επιτυχίες σε Κριούς, Ζυγούς, Διδύμους, Τοξότες, Λέοντες και Υδροχόους! Ο έρωτας είναι ελευθερία και χαρά από σήμερα!

 

ΚΡΙΟΣ –  Βασική σας επιθυμία θα είναι να βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή, να καθιερωθεί η εμπιστοσύνη, να φανερωθούν τα αισθήματα.

ΤΑΥΡΟΣ –    Αδειάστε το μυαλό σας από πράγματα που σας βαραίνουν, πάρτε μια βαθιά ανάσα και προχωρήστε δυναμικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ  –   Χρειάζεστε διάλειμμα για να ξεκουραστείτε από τις υποχρεώσεις. Αφήστε τα δύσκολα για τους άλλους και χαλαρώστε όπως εσείς ξέρετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ –    Τυχαία συνάντηση με πρόσωπο ερωτικού ενδιαφέροντος θα έχει θερμή κατάληξη, γι’ αυτό κινηθείτε με αυθορμητισμό.

ΛΕΩΝ –    Θα έχετε διάθεση για ονειροπολήσεις, για ξεκούραση και όχι τόσο για εντόνους προβληματισμούς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ –   Μπορεί να συναντήσετε έναν παλιό σας φίλο από το πουθενά και πού ξέρετε.. ίσως γίνει και ο έρωτας της ζωής σας.

ΖΥΓΟΣ –  Έχετε έντονα συναισθήματα και μπορείτε να ασκήσετε ακαταμάχητη έλξη. Εκπέμπετε ένα μυστήριο και αυτό αρέσει πολύ στους γύρω σας. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ –  Καλό θα ήταν να ακούσετε τη γνώμη του περιβάλλοντός σας. Έτσι, θα μπορέσετε να λύσετε προβλήματα που έχετε αυτόν τον καιρό.

ΤΟΞΟΤΗΣ  –   Σε συνομιλίες και συναντήσεις σας θα κινηθείτε με ευαισθησία και διαλλακτικότητα, θα είστε προσιτοί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ –  Διασκεδάστε μεταξύ σας, κάντε πράγματα που σας αρέσουν και απολαύστε τη ζωή, γιατί η ζωή είναι καλύτερη με φίλους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ –  Ερωτικά συναισθήματα, πάθη και ηδονές προβλέπονται για απόψε και η επιθυμία σας θα είναι πολύ αυξημένη.

ΙΧΘΕΙΣ –  Κινηθείτε έξυπνα με τα δικά σας βήματα και μονό η καρδιά θα σας οδηγήσει εκεί που πραγματικά πρέπει.

 

 

Πηγή: zwdiasimera.gr / oroskopos.gr