Αυτό είναι δύναμη! Αυτό είναι πάθος! Αυτό είναι επιτυχία! Εξάγωνο Άρη-Πλούτωνα και ταΖώδια της Γης κα του Νερού των αρχών του 1ου δεκαημέρου, γεμίζουν το πορτοφόλι τους, έχουν γοητεία, δυναμισμό, ισχύ και ευκαιρίες για άπειρες καυτές ερωτικές στιγμές!

 

ΚΡΙΟΣ –  Η επαναφορά ερωτικού προσώπου, πιθανόν θα επηρεάσει τα βαθιά σας συναισθήματα, αντιμετωπίστε τις προκλήσεις με ηρεμία.

ΤΑΥΡΟΣ –    Μην κάνετε επιπόλαιες κινήσεις και μην παίρνετε απερίσκεπτες αποφάσεις που μπορεί να σας κοστίσουν συγκρούσεις και διαφωνίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ  –   Πετάξτε στα σκουπίδια ό,τι δεν σας αρέσει, ό,τι δεν σας ευχαριστεί και ό,τι δεν σας δίνει χαρά από το παρελθόν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ –    Η μέρα επαναφέρει στη ζωή σας ερωτικό πρόσωπο, γι’ αυτό χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στις καθοριστικές αποφάσεις που θα πάρετε.

ΛΕΩΝ –    Μην το βάζετε κάτω και μην πτοείστε, λάβετε τα μέτρα σας για να αντιμετωπίσετε τυχόν αντιξοότητες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ –   Μη ρίχνετε ευθύνες που σας αναλογούν στα πρόσωπα που σας περιβάλλουν, ξεκαθαρίστε και ξανασκεφτείτε τις ουσιαστικές σας επιθυμίες.

ΖΥΓΟΣ –  Είναι πολύ πιθανό το μεταξύ σας φιλικό ενδιαφέρον με ένα οικείο πρόσωπο να πάρει ξαφνικά ερωτικές διαστάσεις. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ –  Ανταποδώστε το φλερτ μιας καινούριας γνωριμίας οι αδέσμευτοι, συντροφέψτε το ταίρι σας με πλουσιοπάροχα συναισθήματα οι ζευγαρωμένοι.

ΤΟΞΟΤΗΣ  –  Σε περίπτωση που σας πλησιάσει πρόσωπο από τα παλιά καλό θα είναι να έχετε στάση ξεκάθαρη και όχι μπερδεμένη ή αιωρούμενη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ –  Το συναισθηματικό σας παρελθόν επιστρέφει προκαλώντας αναστάτωση στις ανάγκες και τις επιθυμίες της καρδιάς σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ –  ‘Ισως υπάρξουν εμπόδια στις κινήσεις σας από άτομα που επιβουλεύονται την ευτυχία και την επιτυχία σας.

ΙΧΘΕΙΣ –  Είναι προτιμότερο να ξανασκεφτείτε με σωφροσύνη και ειλικρίνεια τα σχέδια και τα μελλοντικά σας οράματα για το αύριο της ερωτικής σας ζωής.

 

 

Πηγή: oroskopos.gr / zwdiasimera.gr