Πως θα ξεκινήσει η καινούρια εβδομάδα για τα 12 ζώδια?

 

ΚΡΙΟΣ –             Συνέχισε ό,τι έχεις αφήσει μισό ή προσπάθησε να επεκτείνεις λίγο τα ολοκληρωμένα, για να είσαι απόλυτα βέβαιος ότι είσαι ικανοποιημένος.

ΤΑΥΡΟΣ –                                        Όλα λύνονται, αρκεί να υπάρχει καλή διάθεση και κυρίως να καταλαβαίνεις τη σωστή χρονική στιγμή.

ΔΙΔΥΜΟΙ –                Μπορείς να έχεις εκείνο που θέλεις, μια και αυτό που είχες φανταστεί, κατάφερες και να το υλοποιήσεις. Μη σκέφτεσαι υπερβολές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ –           Μην πτοείσαι επειδή υπάρχουν κάποιες δυσκολίες που σου κρύβουν κάτι που σε ενδιαφέρει. Μείνε προσηλωμένος.

ΛΕΩΝ –                     Δεν πρέπει να ασχολείσαι με συζητήσεις που καίνε, αφού ξέρεις ότι είναι εύκολο να ανάψουν οι κόντρες και να πάρουν άσχημη τροπή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ –             Όσο πιο κοντά έρχεσαι με κόσμο, τόσο περισσότερο νιώθεις ότι θα τα καταφέρεις, κυρίως σε ό,τι καινούργιο επιχειρείς.

ΖΥΓΟΣ –                                         Μην ψάχνεις άμεσα απαντήσεις, αφού θα έρθουν σταδιακά και δε θα είναι τόσο ξεκάθαρες όσο θα ήθελες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ –                 Θέλεις περισσότερη επικοινωνία, οπότε προτιμότερο θα ήταν, να μην αφήνεις θέματα να αιωρούνται.

ΤΟΞΟΤΗΣ  –              Είσαι αυτός που θέλει περισσότερη ησυχία, κι έτσι δείχνεις κάποιες τάσεις ανεξαρτησίας, οι οποίες ενοχλούν το περιβάλλον σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ –       Μεγαλύτερη σημασία έχει, να μη χάνεις το κουράγιο σου όταν κάτι δεν εξελίσσεται όπως θέλεις, αφού ο αρνητισμός ίσως είναι ισοπεδωτικός.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ –                      Απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα και δες με περισσότερη σοβαρότητα τις υποχρεώσεις που έχεις.

ΙΧΘΕΙΣ –             Μπορείς να κάνεις την αρχή για τη λύση ενός προβλήματος, έστω κι αν δυσκολευθείς λόγω λάθος χειρισμών του παρελθόντος.

 

 

 

Πηγή: oroskopos.gr