Παραμονή Χριστουγέννων σήμερα και μάλλον είμαστε όλοι σε νευρικότητα για τις ετοιμασίες! Μπορεί το Τρίγωνο Σελήνης-Άρη να μας δώσει δύναμη και θέληση, αλλά το Τετράγωνο Σελήνης Ουρανού, θα φέρει ξεσπάσματα, εντάσεις, γκάφες και ανατροπές! Προσοχή οι Παρορμητικοί του 3ου δεκαημέρου λοιπόν!

 

ΚΡΙΟΣ –  Δοκιμάζεται η υπομονή σου με διάφορα ψυχολογικά παιχνίδια που φαίνεται να έχουν όρεξη οι γύρω σου να σου κάνουν.

ΤΑΥΡΟΣ –    Σήμερα μπορείς να κατακτήσεις ακόμα και τον πιο δύσκολο ερωτικό στόχο. Ο λόγος σου γίνεται χαρισματικός.

ΔΙΔΥΜΟΙ  –  Συναισθηματικά, λίγο μπερδεμένα τα πράγματα αφού δεν έχεις κάποιο συγκεκριμένο στόχο και ταυτόχρονα έχεις ανοίξει πολλά μέτωπα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ –    Συναισθηματικά, υπάρχει μια νοσταλγία για τα παλιά, είτε είσαι σε σχέση, είτε είσαι ελεύθερος. Προσπάθησε να μην χαθείς πολύ στις σκέψεις σου.

ΛΕΩΝ –    Θέλεις να βγάλεις από τη ζωή σου ότι σου κάνεις κακό και να προχωρήσεις. Έχει έρθει η ώρα να πάρεις κάποιες αποφάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ –  Πρέπει να αποφασίσεις τι είναι αυτό που θέλεις να κρατήσεις στη ζωή σου και τι να αφήσεις ώστε να βρεις την ευτυχία.

ΖΥΓΟΣ –  νιώθεις την ανάγκη να εκφράσεις τα συναισθήματά σου και να δείξεις με ρομαντικό τρόπο την αγάπη σου σε αυτόν/αυτήν που θεωρείς ξεχωριστό. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ –  Επαγγελματικά υπάρχουν θέματα που ακόμη σε αγχώνουν και σε πιέζουν αλλά με το σωστό προγραμματισμό καταφέρνεις να τα βάλεις σε μια σειρά.

ΤΟΞΟΤΗΣ  –  Θα υπάρχουν στιγμές που θα νιώθεις ότι είσαι σε αδιέξοδο και εκείνη τη στιγμή ως δια μαγείας θα γίνεται κάτι και θα βρίσκεις λύση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ –  Ζήτα τη βοήθεια φίλων, θα σου συμπαρασταθούν με χαρά. Συναισθηματικά, έχεις παραμελήσει πρόσωπα τον τελευταίο καιρό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ –  Είναι μπερδεμένες κάποιες καταστάσεις. Δεν ξέρεις μάλλον ούτε εσύ τι θέλεις, ούτε τι και αυτός που σε ενδιαφέρει.

ΙΧΘΕΙΣ – Ίσως έχεις εκρήξεις ζήλιας ή γκρίνιας, και βρεθείς να λογομαχείς χωρίς λόγο. Ρίξε λίγο τους τόνους.