Τελικά τι προτιμούν οι άντρες; Γυναίκες με πλούσιες καμπύλες ή μινιόν σωματότυπους που θυμίζουν καλοπληρωμένα μοντέλα;

Την απάντηση δίνουν οι ψυχολόγοι του Πανεπιστημίου της Νότιας Καρολίνα, οι οποίοι πραγματοποίησαν σχετική έρευνα που κατέληξε στο συμπέρασμα πως οι άνδρες μπορούν να θυμούνται περισσότερες πληροφορίες για μία γυναίκα που μόλις γνώρισαν αν εκείνη έχει τις κατάλληλες αναλογίες μέσης και γοφών.

Όπως υποστηρίζει ρεπορτάζ της βρετανικής  Daily Mail αυτός είναι και ο λόγος που στις διαφημίσεις προϊόντων οι εταιρείες προτιμούν να χρησιμοποιούν εντυπωσιακές γυναίκες με πλούσιες καμπύλες, με τις μικροκαμωμένες να έρχονται δεύτερες και… καταϊδρωμένες.

Σύμφωνα με αυτήν την έρευνα όταν ένας άνδρας κοιτάζει μία γυναίκα που βρίσκει ελκυστική, δίνει περισσότερη σημασία στα εξωτερικά της χαρακτηριστικά παρά σε ό,τι ακούει.

Οι ερευνητές κατέληξαν στο συμπέρασμα πως οι άνδρες προσελκύονται περισσότερο από γυναίκες που έχουν καμπύλες και έντονη διαφορά μέσης –γοφών. Με βάση τα αποτελέσματα της έρευνας η ιδανική περιφέρεια  μέσης είναι 70 cm καθώς οι περισσότεροι άνδρες βρίσκουν ελκυστικές τις γυναίκες που έχουν  περιφέρεια μέσης από 60 ως 80 εκατοστά.

Η Daily Mail επισημαίνει, μάλιστα, πως η Κέιτ Μος, η Κέλι Μπρουκ και η Τζέσικα Άλμπα είναι μερικές από τις γυναίκες που έχουν «τέλειο σώμα» σύμφωνα με την ίδια έρευνα.

Συμφωνείτε;

 

 

Πηγή: reader.gr