Ο Γιώργος Σαμπάνης θα κυκλοφορήσει ένα ξεχωριστό τραγούδι με ιδιαίτερο σκοπό, προβάλλοντας τις ευαισθησίες του ως άνθρωπος και καλλιτέχνης.

Είναι αναμφισβήτητα ο πιο ταλαντούχος τραγουδιστής – τραγουδοποιός της γενιάς του. Έχει κατακλύσει τα ραδιόφωνα με τις προσωπικές επιτυχίες του που συναρπάζουν, αλλά και με τα τραγούδια που υπογράφει συνθετικά για τρίτα ονόματα, όπως είναι οι Νίκος Οικονομόπουλος, Γιώργος Μαζωνάκης, Αντώνης Ρέμος, Πάνος Κιάμος, Νατάσα Θεοδωρίδου κ.ά., ουσιαστικά στηρίζοντας ένα μεγάλο μέρος της ελληνικής μουσικής.

Αυτή τη φορά, ο αγαπημένος Γιώργος Σαμπάνης έρχεται με ένα τραγούδι διαφορετικό από όσα έχει παρουσιάσει μέχρι σήμερα, με το οποίο θα επικοινωνήσει, θα υποστηρίξει και θα διαδώσει το έργο της Εθελοντικής Δράσης Κτηνιάτρων Ελλάδος (Ε.Δ.Κ.Ε).

Η Ε.Δ.Κ.Ε. είναι ένα ανεξάρτητο, μη κερδοσκοπικό σωματείο. Η ίδρυσή του αποτελεί καρπό ώριμης σκέψης μίας ομάδας φιλόζωων Ελλήνων κτηνιάτρων. Έχοντας ευαισθητοποιηθεί από την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα, αποσκοπούν στο να συνεισφέρουν άμεσα στην εξομάλυνσή της, παρέχοντας αφιλοκερδή κτηνιατρική βοήθεια σε αδέσποτα ή άγρια ζώα που έχουν ανάγκη περίθαλψης ή/και είναι αποκλεισμένα από κτηνιατρική μέριμνα.

Επιπροσθέτως, το σωματείο στοχεύει και στην ενίσχυση του φιλοζωικού αισθήματος, ευελπιστώντας ότι θα πάψουν τα αδέσποτα ζώα να θεωρούνται «πληγή» και θα αποκτήσουν τη θέση που τους αξίζει στην καρδιά όλων των Ελλήνων.

Γιώργος Σαμπάνης - Ελεάνα Βραχάλη - Soumka - ΕΔΚΕ - Σκιά Στη Γη - Hit Channel

Το τραγούδι που θα ερμηνεύσει και θα συνθέσει ο Γιώργος Σαμπάνης φέρει τον τίτλο «Σκιά Στη Γη».

Τους στίχους υπογράφει η καταξιωμένη ποιήτρια – στιχουργός Ελεάνα Βραχάλη, μόνιμος συνοδοιπόρος του τραγουδιστή τα τελευταία χρόνια. Την ενορχήστρωση φροντίζει ένας ακόμη στενός συνεργάτης του Γιώργου Σαμπάνη, ο εξαιρετικός Soumka.

Το «Σκιά Στη Γη» έρχεται από την Cobalt Music.

 

 

 

 

 

Πηγή: hit-channel.com