Σίγουρα η Eurovision είναι ένα ζήτημα αρκετά απρόβλεπτο. Οι πιο πολλοί ίσως πιστεύουν ότι είναι απρόβλεπτο στο τελικό αποτέλεσμα αλλά τελικά από ότι φαινεται πολλά μπορούν να συμβούν, ο χορογράφος της Ελευθερίας Ελευθερίου μπορεί να σας το επιβεβαιώσει.

Ο γνωστός χορογράφος Κωνσταντίνος Ρήγος είχε προβλήματα με το νόμο στο Μπακού και όλα αυτά, διότι ήθελε να βγάλει φωτογραφία ένα δημόσιο κτήριο. Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή. Ο Κωνσταντίνος Ρήγος ήθελε να βγάλει φωτογραφία ένα κτήριο το οποίο του έκανε εντύπωση, δυστυχώς δεν ήξερε ότι το συγκεκριμένο κτήριο ήταν το Υπουργείο Εξωτερικών και δεν επιτρεπόταν να το τραβίξει φωτογραφία…

Την στιγμή που προσπάθησε να βγάλει την αναμνηστική φωτογραφία τον πλησίασαν οι δημόσιες αρχες και τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα.  Η Ένωση Ευρωπαίκων  Ανταποκριτών παρενέβει και τελικά  αφέθηκε ελεύθερος ο γνωστός χορογράφος. Τελικά επέστρεψε για την τελική πρόβα λίγο πρίν τον ημιτελικό. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτό το ταξίδι θα μείνει ανεξίτηλο στην μνήμη του και όχι μόνο για την όμορφη εμπειρία της Eurovision.