Από τη Σόνια Καζόνι

 

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα είναι αναμφισβήτητα ένα πολύ όμορφο νέο ζευγάροι. Πολλοί, μάλιστα, αναρωτιούνται αν θα τους δούμε κάποια στιγμή σε ένα κοινό επαγγελματικό πρότζεκτ. «Δεν νομίζω να γίνει κάτι τέτοιο, αλλά ποτέ μη λες ποτέ! Η αλήθεια είναι ότι το πάθος μου είναι οι ταξιδιωτικές εκπομπές, και μάλιστα θα κάνω σίγουρα μια τέτοια εκπομπή στα επόμενα χρόνια, μου το υπόσχομαι! Σε μια συζήτηση με τη Χρίστίνα, λοιπόν, μας πέρασε από το μυαλό πως θα είχε ενδιαφέρον να ταξιδεύει ένα ζευγάρι, η Χριστίνα και ο Σάκης, σε όλο τον κόσμο και σκηνοθετικά να βλέπουμε το ταξίδι μέσα από την οπτική γωνία ενός ζευγαριού. Αλλά παραμένει μια απλή σκέψη και δεν υπάρχει κάτι δρομολογημένο. Όμως είναι ωραίο που ο καθένας έχει το δικό του αντικείμενο και δεν τα μπλέκουμε».

Παρ’ όλα αυτά, στα social media ποστάρουν πολλές κοινές στιγμές τους. Έχει σκεφτεί πως κάποιος μπορεί να πει “Α, ο Τανιμανίδης πουλάει τη σχέση του”;. «Όχι. Ο τρόπος με τον οποίο κινούμαι στα social media και τη ζωή μου γενικότερα είναι να κάνω αυτό που έκανα πάντα χωρίς να αλλάζω. Όσοι ασχολούνται με τα social ανεβάζουν και μια φωτογραφία με τη μάνα, το σκύλο ή τη σχέση τους ή ό,τι άλλο θέλουν. Το ίδιο κάνω και εγώ, όπως έκανα και πριν ασχοληθώ με την τηλεόραση. Μάλιστα, η συχνότητα με την οποία ανεβάζω κοινές φωτογραφίες με τη Χριστίνα είναι πολύ λιγότερες από ένα μέσο ζευγάρι. Το γεγονός πως κάποια σάιτ κάτι θα γράψουν για μας και προβάλλουν τη συγκεκριμένη φωτογραφία δεν σημαίνει πως θέλω να εκθέσω τη σχέση μου. Αν κάποιος τώρα θεωρεί πως ο Σάκης πρέπει να αλλάξει και να σταματήσει να ανεβάζει φωτογραφίες με το κορίτσι του και να κρύβει τη σχέση του ή ένας κακεντρεχής τύπος πει “A, αυτός πουλάει τη σχέση του”, αυτό εμένα δεν θα με επηρεάσει. Και θα σου πω και κάτι τελευταίο, που αποτελεί κομμάτι της φιλοσοφίας που κινούμαι: Ο πιο γρήγορος και εύκολος τρόπος για να αποτύχεις είναι να προσπαθήσεις να κάνεις τους πάντες να σε γουστάρουν».

Αθλητικόφιλος και όχι ποδοσφαιρόφιλος, όπως τονίζει, και φανατικός ΠΑΟΚ (ΜΠΑΟΚ, με «ΜΠ», όπως λέει αστειευόμενος), προχθές βρέθηκε στο γήπεδο στο παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδος με το Βέλγιο, ποστάροντας φωτογραφία του με παίκτες της θρυλικής ομάδας του Euro 2004 και γράφοντας «Συζητάμε ποιος θα έρθει στο Survivor 2. Εσείς τι λέτε;».

«Καταρχήν, αυτό ήταν ένα αστειάκι. Και το λέω γιατί πολλά από αυτά που βλέπουμε στα social media κάποιοι τα παίρνουν σοβαρά. Σίγουρα είμαστε μια ομάδα ανθρώπων που έχουμε άποψη για το ποιοι είναι κατάλληλοι για παίκτες, αλλά δεν είμαι ο παραγωγός. Φέτος, έχω την αίσθηση πως θα ξεπεράσουμε τις 100.000 αιτήσεις. Μέχρι τώρα δεν έχει κλείσει κανένα όνομα, αλλά μπορώ να σου πω με σιγουριά ότι με τόσο πολλές αιτήσεις οι παίκτες που θα επιλεγούν θα είναι Champions League και τα αγωνίσματα σε άλλο επίπεδο.», αναφέρει στο People Σάκης Τανιμανίδης για το παραπάνω.

Έχει την αγωνία μήπως το Survivor 2 δεν καταφέρει να αγγίξει τα νούμερα του πρώτου, αφού θα έχει χαθεί ο ενθουσιασμός της πρώτης φοράς; «Και στο πρώτο, αν μου έλεγες να κάνω μια πρόβλεψη, θα έπεφτα πολύ έξω. Οπότε και φέτος δεν ξέρω αν έχει νόημα να κάνω πρόβλεψη. Όπως, όμως, ο κόσμος δεν βαριέται ποτέ να βλέπει ποδόσφαιρο και αθλητικά γεγονότα, έτσι και το Survivor, επειδή είναι κυρίως ένα αθλητικό σόου –ό,τι συμβαίνει γυρίζει γύρω από την απόδοση των παικτών στα αγωνίσματα–, νομίζω πως θα κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον και φέτος, όπως συμβαίνει και στην Τουρκία, όπου παίζεται για 11η σεζόν».

Πηγή: peoplegreece.com