Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης επέστρεψαν από το γαμήλιο ταξίδι τους στην Ιρλανδία και στο αεροδρόμιο τους συνάντησε ο Γρηγόρης Μπάκας με την κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου». Ο δημοσιογράφος τους ετοίμασε μια μεγάλη έκπληξη με πολύ χιούμορ, ένα γαμήλιο δώρο. Ένα camera man ντυμένο δώρο, με φιόγκο στο λαιμό.

Το ζευγάρι μίλησε στην κάμερα για την ημέρα του γάμου, το γαμήλιο ταξίδι, τους καλεσμένους αλλά και για το αν θα κάνει τελικά ταξιδιωτική εκπομπή με ή άνευ συζύγου. Ο Σάκης Τανιμανίδης εξήγησε αρχικά πως η σχέση του με τον Acun Ilicali είναι καλή και δεν ισχύουν οι φήμες που τους θέλουν να είναι τσακωμένοι. «Δεν ισχύουν οι φήμες. Μια χαρά είμαστε με τον Ατζούν, εκτός αν έγινε κάτι από εχθές που μιλήσαμε. Μου τηλεφώνησε, μου έδωσε τις ευχές του και είπαμε κάποια πράγματα μετά… δεν ξέρω αν ισχύει κάτι άλλο, αλλά δεν ισχύει…», ανέφερε ο παρουσιαστής του Survivor χωρίς βέβαια να απαντήσει γιατί δεν ήταν παρών ο Τούρκος παραγωγός στον πιo viral γάμο της χρονιάς.

Ο Σάκης πρόσθεσε επίσης πως αυτή την περίοδο ετοιμάζονται για το «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» που θα είναι και φέτος στην κριτική επιτροπή αλλά του έχει λείψει μια ταξιδιωτική εκπομπή. «Θα ήταν ωραία ιδέα να κάνω ταξιδιωτική εκπομπή με την Χριστίνα, μου έχουν λείψει τα ταξίδια…», είπε.

Δείτε το απόσπασμα:

Πηγή: peoplegreece.com