Ο Αντώνης Ρέμος θα εμφανίζεται τον χειμώνα του 2014 – 2015 στο Diogenis Studio μαζί με την Μελίνα Ασλανίδου και τον Γιάννη Ζουγανέλη σε ένα πρόγραμμα που όλοι ακούγοντας και μόνο τα ονόματα των τριών καλλιτεχνών καταλαβαίνουμε ότι θα έχει έναν διαφορετικό χαρακτήρα από αυτά που έχουμε συνηθήσει μέχρι τώρα και για τους τρεις.

Μετά μάλιστα την πολύ επιτυχημένη αλλαγή και προσαρμογή του χώρου του Diogenis studio, σε μία υψηλών απαιτήσεων μουσική σκηνή προκειμένου να ανταποκριθεί στις ανάγκες της μουσικής παράστασης των Πρωτοψάλτη και Αρβανιτάκη την προηγούμενη σαιζόν, η νέα μουσική παράσταση που ετοιμάζεται από τον Αντώνη Ρέμο, την Μελίνα Ασλανίδου και τον Γιάννη Ζουγανέλη μας εξάπτει την φαντασία και την ανυπομονησία για να τους δούμε μαζί στη σκηνή.

Ο Αντώνης Ρέμος και η Μελίνα Ασλανίδου φαίνεται ότι έχουν “δέσει” πια για τα καλά. Η επιτυχημένη συνεργασία τους ξεκίνησε το περσινό καλοκαίρι στο Thalassa People Stage εκλπήσωντας πολλούς, συνεχίστηκε με την κοινή τους παρουσία ως coaches στο τηλεοπτικό show “The Voice”, εκφράστηκε μουσικά με το ντουέτο <<Τετάρτη βράδυ>> τελικά γέμισε με απανωτά sold out το Stage στη Θεσσαλονίκη.

Ο Αντώνης Ρέμος στα καλύτερά του μοιράζεται μαζί μας τις πιο δυνατές στιγμές του, από τις πιο ροκ μέχρι τις πιο βαθιά λαϊκές. Η Μελίνα Ασλανίδου με την ιδιαίτερη χροιά της φωνής της και την ζεστή ερμηνεία της παρουσιάζει τα ωραιότερα τραγούδια που έχει πει, δικά της και κλασικά λαϊκά με νέα προσέγγιση. Ο Γιάννης Ζουγανέλης με συνεργάτη τον Γιώργο Λύρα, έχει την ευθύνη της σκηνοθεσίας, και συναντιέται στα κείμενα με τον Μιχαήλ Άνθη, ο οποίος συναντάει στο τραγούδι και τα γκάγκς τον Σωκράτη Πατσίκα και τη Στεφανία Ρίζου.