Η Παρασκευή έγινε Παρασκευάρα, όχι απλά γιατί ήταν Black Friday, αλλά γιατί στο στούντιο του Σοκ FM 104.8 ήρθαν οι REC!

 

Ο Άρης, ο Mike και η Ξένια παρουσίασαν για πρώτη φορά το νέο τους χριστουγεννιάτικο τραγούδι “Χριστούγεννα” και χρησιμοποίησαν το δίκτυό μας, για να αναρτήσουν και το ολόφρεσκο βιντεοκλίπ τους!

H μαγική ατμόσφαιρα του Cap Cap μεταφέρθηκε για λίγο στη Χαλκίδα και οι REC μίλησαν για όλα!

 

Μάθαμε για την Ξένια πως έχει κάνει baby sitting στην κόρη του Άρη, δεν τα πάει καλά με τη γυναικεία φιλία και γενικότερα, σήμερα δεν ήταν η μέρα της! Μία κάποια ένταση την είδαμε στις κινήσεις της, όμως αγαπήσαμε, λατρέψαμε το πλεκτό πουλόβερ που φορούσε με κάλτσες ως το γόνατο, συνδυάζοντας το σεξαπίλ με την αθωότητα!

Μάθαμε για τον Mike πως γουστάρει να παίζει με το στόμα ανοιχτό, έχει πάντα έναν καλό λόγο να πει για τον Άρη και είδαμε το army life να παίζει σάρκα και οστά μπροστά μας με το street style μπουφάν του!

Μάθαμε για τον Άρη πως είναι στοργικός και τρυφερός χαζομπαμπάς, μάλλον κρύβει μία μικρή ανασφάλεια στην εμφάνισή του και θα έκανε ομοίωμα ένα συγκεκριμένο σημείο στο σώμα του!

 

Αφού μίλησαν, όμως, για το νέο τους τραγούδι, για το μαγικό βιντεοκλίπ τους, για τα προτερήματα και τα ελαττώματά τους, αποφάσισαν να παίξουν μαζί μας!

Δες τα βίντεο:

 

 

Χριστούγεννα με τους REC … We love it 🙂