Η επίσκεψη της Αλκηστης Πρωτοψάλτη στο κέντρο όπου εμφανιζόταν φέτος η Αννα Βίσση δεν ήταν τελικά καθόλου τυχαία. Οι δύο δημοφιλείς τραγουδίστριες εδώ και καιρό θέλουν να βρεθούν μαζί στην ίδια σκηνή κι όπως όλα δείχνουν, αυτό θα γίνει τον επόμενο χειμώνα.

Η Άννα Βίσση δύο μέρες πριν ολοκληρώσει τις live εμφανίσεις της δέχτηκε στο μαγαζί την Άλκηστη Πρωτοψάλτη με την παρέα της. Εκεί, οι δύο τραγουδίστριες ερμήνευσαν μαζί γνωστά κομμάτια από το ρεπερτόριό τους, κάνοντας έτσι… «πρόβα τζενεράλε» για τη μελλοντική συνεργασία τους, η οποία, δεν θα αργήσει να έρθει.

Η Αννα στην τελευταία της βραδυά φέτος κάλεσε στη σκηνή την Αλκηστη και οι δύο τραγουδίστριες ερμήνευσαν μαζί γνωστά κομμάτια από το ρεπερτόριό τους. Στο φινάλε του κατάμεστου REX έδωσαν η Πρωτοψάλτη ανέβηκε στη σκηνή και χάρισε στο κοινό, ντουέτο με την Άννα Βίσση, τις μεγάλες της επιτυχίες «Τράβα Σκανδάλη» και «Το χειροκρότημα». Η χημεία τους ήταν τόσο δυνατή που το κοινό παραληρούσε ζητώντας τους να πουν κι άλλα τραγούδια.

«Η Άννα και η Άλκηστις, αν δεν μεσολαβήσει κάτι που να ανατρέψει τα πράγματα, έχουν δώσει τα χέρια για να είναι μαζί τον χειμώνα. Είναι μια συνεργασία που τη θέλουν πολύ και οι δύο, αφού υπάρχει μεγάλη εκτίμηση μεταξύ τους» αναφέρουν τα δημοσιεύματα.

Να σημειώσουμε ότι πριν χρόνια, όταν η Αλκηστις Πρωτοψάλτη εμφανιζόταν στην ίδια πίστα με τη Δήμητρα Γαλάνη, τραγουδούσε το «Δώδεκα», ενώ η Βίσση σχεδόν πάντα ερμηνεύει το κλασικό κομμάτι «Η σωτηρία της ψυχής» της Πρωτοψάλτη.