Ο νέος μήνας έχει ήδη μπει και περιμένοντας τα Χριστούγεννα, αυτά είναι τα 3 ζώδια που θα έχουν τον πιο ερωτικό Δεκέμβριο!

 

Ταύρος

Αν έχει ήδη τραβήξει την προσοχή σας ένα κάποιο ιδιαίτερο άτομο, είναι η ιδανική στιγμή να το προσεγγίσετε και να το κατακτήσετε. Και η Αφροδίτη στο Σκορπιό έρχεται να σας το επιβεβαιώσει. Απλώς φροντίστε να μη σας πιάσει η γνωστή σας αναβλητικότητα. Βγείτε από το σπίτι, εξοπλιστείτε με τον απαραίτητο ερωτικό εξοπλισμό (σέξι εσώρουχα, σέξι διάθεση και γοητεία) και ορμίστε με σιγουριά πάνω στο θήραμά σας. Τα άστρα είναι μαζί σας.

Ζυγός

Αγαπητοί (και κυρίως αγαπητές) Ζυγοί, ο τελευταίος μήνας αυτής της χρονιάς αναμένεται να είναι μια σημαντική και καίρια εποχή για τη ζωή σας. Η Αφροδίτη και ο Κρόνος αποτελούν τους κύριους προστάτες σας, που θα σταθούν στο πλάι σας αυτή την περίοδο. Μαζί τους θα συμπράξει τώρα και ο Άρης, που συνήθως είναι επιθετικός προς το ζώδιό σας. Απλώς φροντίστε να δείτε θετικά τα πρόσωπα που σας πολιορκούν (τα οποία δεν είναι και λίγα). Επίσης φροντίστε να δείξετε τον πιο ερωτικά εξωστρεφή σας εαυτό.

Υδροχόος

Ο Δεκέμβριος αναμένεται να εξελιχθεί ως μια εξαιρετικά επιτυχημένη περίοδος για την ερωτική σας ζωή. Όπως για όλα τα ζώδια του Αέρα, στο πλάι σας θα σταθεί ο πολεμιστής Άρης, αλλά σε εσάς ιδιαίτερα θα δώσει μια ερωτικά πολεμοχαρή διάθεση για να κατακτήσετε αυτόν που θέλετε. Αυτό το γεγονός, σε συνδυασμό με την συνεχή παρουσία του κυβερνήτη σας του Ποσειδώνα, θα σας βοηθήσουν να αγγίξετε νέες κορυφές! Και κορυφώσεις ερωτικές επίσης.

 

Πηγή: marieclaire.gr