Καλώς ή κακώς, δεν ταιριάζουμε όλοι με όλους, γι’αυτό και ορισμένες φορές, είναι δύσκολο να συγχρονιστούμε με άτομα που ανήκουν σε συγκεκριμένα ζώδια.

Ακόμα και όταν προσπαθείς, φαίνεται πως το χάσμα είναι αγεφύρωτο. Τώρα, όμως, μπορείς να μάθεις ποια είναι τα 2 αυτά ζώδια που πρέπει να αποφεύγεις, ώστε να έχεις ψυχική ηρεμία.

 

Κριός

Εάν είσαι Κριός, το πρώτο ζώδιο που σου έρχεται στο μυαλό είναι σίγουρα ο Καρκίνος. Αυτοί οι δύο δεν καταφέρνουν ποτέ να συνεννοηθούν, αφού ο Καρκίνος είναι υπερβολικά ευαίσθητος και με έντονες συναισθηματικές ανάγκες, ενώ ο Κριός έχει από τη φύση του μία διαφορετική και πιο επιθετική στάση.

Το δεύτερο ζώδιο είναι, φυσικά, ο Αιγόκερως. Εκείνος αγαπά την αρχιτεκτονική σε κάθε τομέα της ζωής του, ενώ ο Κριός είναι αυθόρμητος και πολλές φορές πράττει πριν καν σκεφτεί.

Ταύρος

Ο Ταύρος δύσκολα θα μπορέσει να συνυπάρξει με έναν Λέοντα. Το στοιχείο της Φωτιάς θα είναι πολύ δύσκολα διαχειρίσιμο από ένα ζώδιο, όπως ο Ταύρος που θέλει να απολαμβάνει τα καλά της ζωής, χωρίς όμως ανατροπές και αντιπαραθέσεις.

Δύσκολα θα συμβιβαστεί ο Ταύρος και με έναν Υδροχόο, αφού το ζώδιο του Αέρα είναι απρόβλεπτο και απόμακρο, κάτι που προκαλεί κενό στη σχέση και τη συνεννόηση.

Δίδυμος

Ο Δίδυμος δυσκολεύεται πάντα με τους Τοξότες, σωστά; Ο Τοξότης θα κοιτάξει πάντα τη μεγαλύτερη εικόνα από αυτή που βλέπει εκείνη τη στιγμή μπροστά του, ενώ ο Δίδυμος θα κάνει ακριβώς το αντίθετο, αφού δίνει μεγάλη προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια των όσων αντιμετωπίζει.

Δύσκολο και το ταίριασμα ενός Διδύμου με Ιχθύ, αφού ο Δίδυμος έχει συνηθίσει να καθοδηγείται καθαρά και μόνο από τα στοιχεία και τις αποδείξεις που βλέπει, ενώ ο Ιχθύς προχωρά βασιζόμενος πολύ στο ένστικτό του.

Καρκίνος

Εάν είσαι γνήσιος Καρκίνος, δε θα μπορέσεις ποτέ να βρεθείς στην ίδια σελίδα με έναν Κριό. Η υπερβολικά ανεξάρτητη φύση του θα σου «κλωτσάει» συνέχεια, με αποτέλεσμα μία σειρά από συγκρούσεις.

Ο Αιγόκερως δε θα σου ταιριάξει, επίσης, αφού σου βάζει συνέχεια συναισθηματικά όρια, χωρίς να νιώθεις πως μπορεί να καταλάβει τι συμβαίνει μέσα σου.

Λέων

Συνήθως δεν κάθεσαι στο ίδιο τραπέζι με έναν Ταύρο. Εκείνος προχωρά με αργό και σταθερό βήμα, ενώ εσύ ζεις για τη στιγμή, τη λάμψη και τους γρήγορους ρυθμούς. Επομένως, τις περισσότερες φορές αυτά τα δύο ζώδια δε συμβαδίζουν.

Το γνήσιο Λιοντάρι θα έχει πρόβλημα και με τον Σκορπιό. Ο Σκορπιός είναι το πιο «σκοτεινό» από όλα τα ζώδια, εκείνο που καταλαβαίνει περισσότερο την απαισιοδοξία στο πετσί του, ενώ ο Λέων πετάει σπίθες σε κάθε στιγμή της ζωής του.

Παρθένος

Αν είσαι Παρθένος, δε θες και την πολλή παρέα με Τοξότες. Δεν ακολουθούν κανένα πλάνο, κάνουν ό,τι τους κατέβει στο κεφάλι, ενώ εσύ αγαπάς τη ρουτίνα και τον προγραμματισμό σου.

Ίσως να μην αντέχεις και τόσο τον Ιχθύ που δεν επενδύει εύκολα σε άλλους ανθρώπους, κάτι που μπορεί να σε φοβίζει αρκετά, αφού θες να έχεις τον έλεγχο πάντα.

Ζυγός

Ο Ζυγός θα κοιτάξει από την άλλη πλευρά αν μέσα στο δωμάτιο μπει ένας Καρκίνος. Ακόμα και η πιο ρομαντική μεταξύ τους σχέση, είναι γεμάτη και φορτισμένη από τσακωμούς και διαμάχες.

Ο Ζυγός δε θα τα βρει ούτε με έναν Αιγόκερω, αφού ο Αιγόκερως προσπαθεί να επιβάλει την αυστηρή του φύση σε κάθε πτυχή του απέναντί του.

Σκορπιός

Είσαι Σκορπιός, γι’αυτό μάλλον σπάνια τα βρίσκεις με Λέοντα. Εκείνος από τη φύση του βάζει φωτιά στα πάντα και εσύ δεν αντέχεις τους ανθρώπους που δεν αλλάζουν με τον γρήγορο τρόπο που το κάνεις εσύ.

Από μακριά κι αγαπημένοι και με τους Υδροχόους, αφού έχουν έναν τρόπο ζωής τόσο αποσυνδεδεμένο από τους ανθρώπους γύρω τους, κάτι που είναι αντίθετο από σένα που νιώθεις τα πάντα με διαίσθηση και ένταση.

Τοξότης

Ο Παρθένος δε σου κάθεται καλά στο μάτι, γι’αυτό και συνήθως αποφεύγεις την επαφή μαζί του. Παίζει πάντα με τους κανόνες, ενώ εσύ έχεις γεννηθεί, για να τους σπας.

Από την άλλη, ούτε ο Ιχθύς είναι το ιδανικό σου ταίριασμα. Αν και οι δύο έχετε κυβερνήτη τον Δία, άρα έχετε την τύχη με το μέρος σας, ο Ιχθύς είναι υπερβολικά ευαίσθητος για τα δικά σου δεδομένα.

Αιγόκερως

Εάν βάλεις έναν Αιγόκερω και έναν Κριό στο ίδιο δωμάτιο, κάποιος από τους δύο πρέπει να αποχωρήσει. Η λογική του Αιγόκερω δε θα μπορέσει ποτέ να συμβαδίσει με την ένταση του Κριού, γι’αυτό οι δυο τους θα έχουν πάντα συγκρούσεις μεγατόνων.

Ο Αιγόκερως δε θα μπορέσει να τα πει ούτε με τον Ζυγό. Ο Αιγόκερως σχεδιάζει τα πάντα μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια, ενώ ο Ζυγός μπορεί και να τζογάρει τα πάντα.

Υδροχόος

Υδροχόος και Ταύρος δε θα είναι ποτέ ένας καλός συνδυασμός. Η φύση του Υδροχόου επιζητά διαρκώς την ελευθερία, ενώ ο Ταύρος θέλει κάτι σταθερό και την ευκολία να μπει σε μία γνώριμη ρουτίνα.

Ο Υδροχόος δε θα ταιριάξει ούτε με τον Σκορπιό. Εκείνος είναι πολύ έντονος και παθιασμένος για τα δικά του γούστα, ενώ ο Υδροχόος δε θέλει να απολογείται και να δίνει ραπόρτο σε κανέναν.

Ιχθύς

Το Ψαράκι ξέρει να αποφεύγει τους Διδύμους. Ο Ιχθύς είναι ονειροπόλος και τείνει να ξεπερνά ή να προσπερνά την κοινή λογική, ενώ ο Δίδυμος βασίζεται σε αυτήν αντικαθιστώντας τα αισθήματά του με αυτό που λέει το μυαλό του.

Μη σκεφτείς τον συνδυασμό Ιχθύ και Τοξότη επίσης. Ο Τοξότης θα φιλοσοφεί τα πάντα στη ζωή, ενώ ο Ιχθύς θα προσπαθεί να κάνει μία συζήτηση και να εκφράσει τις πιο βαθιές του σκέψεις.