Παρθένος

Προβλέψεις 27/03/17

Οι πλανητικές όψεις σήμερα σε ευνοούν και στέκονται αρωγοί στην προσπάθειά σου να αντιμετωπίσεις δυσκολίες που έχουν προκύψει τελευταία και να προχωρήσεις στη δρομολόγηση ιδεών και σχεδίων. Φρόντισε σήμερα να κάνεις όσο περισσότερα πράγματα μπορείς, γιατί δέχεσαι άκρως θετικές επιρροές. Απόφυγε μόνο βιαστικές και επιπόλαιες κινήσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις

Επιδίωξε σήμερα να έρθεις κοντά με τον σύντροφό σου και αφιέρωσε χρόνο, ώστε να βρείτε μαζί τις καταλληλότερες λύσεις στα προβλήματά που αντιμετωπίζει η σχέση σας. Αν εξακολουθείς να είσαι μόνος, γίνε πιο ανοιχτός σε προτάσεις φίλων για εξόδους και κοίταξε να περάσεις όσο πιο καλά μπορείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Τα επαγγελματικά σου θέματα κυλούν ομαλά. Χρειάζεται μόνο να διευθετήσεις ζητήματα που έχεις καιρό στην αναμονή και κατόπιν μπορείς να αναλάβεις νέες ευθύνες και να δρομολογήσεις νέα σχέδια. Έχεις την απαραίτητη πείρα πλέον να ξεπερνάς εύκολα τυχόν εμπόδια και να συνεχίζεις ακάθεκτος. Όσον αφορά στα οικονομικά σου, αν δεν αλλάξεις τακτική άμεσα, θα βρεθείς σε εξαιρετικά δυσμενή θέση.

πηγή: myastro.gr

Comments

comments

ΣOK FM ARTIST TWEETS
ΣΟΚ FM CHARTS
1 ΣΩΣΕ ΜΕ REC
2 ΠΟΤΕ ΔΕ ΞΕΡΕΙΣ ONIRAMA
3 ΧΤΥΠΑ STAN
4 ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ
5 ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΝΙΔΙΑΤΗΣ
6 ΤΑ ΠΟΤΗΡΙΑ ΜΑΣ ΨΗΛΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΥΦΟΣ
7 ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΝΑΖΗΣ
8 ΑΝ ΕΙΧΑ ΜΕΙΝΕΙ ΝΑΤΑΣΣΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ
9 "2017 Σ’αγαπώ" Ελένη Φουρέιρα
10 ΚΥΜΑ ΜΕΛΙΣΣΕΣ
NEWSLETTER