Ο αξέχαστος Παντελής Παντελίδης απέκτησε το δικό του «αστέρι» στην Πλατεία Διασημοτήτων της Αγίας Νάπας, στην Κύπρο.

Η Πλατεία Διασημότητων ακολουθεί το πρότυπο της διάσημης Λεωφόρου της Δόξας στο Χόλιγουντ, τοποθετώντας στο οδόστρωμα πλάκες με τα ονόματα ατόμων από τους τομείς των γραμμάτων, των τεχνών, του αθλητισμού και της πολιτικής οι οποίοι διακρίθηκαν στην κατηγορία τους είτε σε εθνικό είτε σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η δημοφιλία και η επιρροή του Παντελή Παντελίδη στο κοινό κατά μήκος της σύντομης αλλά άκρως επιτυχημένης επαγγελματικής πορείας του στη μουσική δεν τίθεται υπό αμφισβήτηση επ’ ουδενί λόγω.

Λατρεύτηκε όσο κανένας άλλος καλλιτέχνης τα τελευταία χρόνια και οι τεράστιες επιτυχίες αγκαλιάστηκαν, με τη φωνή του να εξακολουθεί να μας κρατά συντροφιά μέσα από νέα ακυκλοφόρητα τραγούδια, όπως τα «Θυμάμαι», «Άλλη Μια Ευκαιρία» και «Καράβια Στο Βυθό».

Ο Δήμος Αγίας Νάπας θα τιμήσει τον αείμνηστο Παντελή Παντελίδη, προσθέτοντας μία πλάκα με το όνομά του στην Πλατεία Διασημοτήτων, δίπλα σε άλλους καλλιτέχνες όπως ο Chris Brown, o Snoop Dog, αλλά και ο Μάριος Φράγκουλης και ο Γιώργος Μαζωνάκης από τον ελλαδικό χώρο.

Η τοποθέτηση του «αστεριού» θα πραγματοποιηθεί σε ειδική τελετή που θα λάβει χώρα την Τρίτη 11 Ιουλίου, όπου θα παραστούν μετά από πρόσκληση της δημοτικής αρχής οι δύο αδελφοί του Παντελή Παντελίδη, Κωνσταντίνος και Τριαντάφυλλος.

Επίσης, θα τους απονεμηθεί μεταθανάτια τιμητική πλακέτα.

Παντελής Παντελίδης - Αγιά Νάπα - αστέρια Πλατεία Διασημοτήτων - Hit Channel

Πηγή: hit-channel.com