Ακόμα περισσότερο διευρύνει την επιτυχία του ο Κωνσταντίνος Αργυρός, καθώς βρίσκεται για πέμπτη συνεχόμενη εβδομάδα στην κορυφή του Airplay Chart, την ίδια στιγμή που το πρώτο τραγούδι στις τάσεις του YouTube είναι δικό του.

Ο πιο επιτυχημένος καλλιτέχνης της γενιάς του, κάθε τραγούδι του οποίου γίνεται αμέσως επιτυχία, συμπληρώνει με το «Λιώμα» πέντε διαδοχικές εβδομάδες στο Νο1, τόσο του μικτού όσο και του ελληνικού Airplay Chart.

Τη μουσική και τους στίχους συνυπογράφει ο Κωνσταντίνος Αργυρός μαζί με τον Λευτέρη Κιντάτο.

Κωνσταντίνος Αργυρός - Το Κάτι Παραπάνω (album) - Hit Channel

Την ίδια ώρα, έχουν ήδη αρχίσει να αγαπιούνται από το κοινό τα τραγούδια από το νέο άλμπουμ του, με γενικό τίτλο «Το Κάτι Παραπάνω».

Ο δίσκος κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες από την Panik Platinum σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής και σύντομα θα είναι διαθέσιμος και στα φυσικά σημεία πώλησης.

Συνεχίζοντας το σερί των επιτυχιών, το video clip για το νέο τραγούδι «Σ’ Έχω Ξεπεράσει» του Κωνσταντίνου Αργυρού βρίσκεται από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας του μέχρι και σήμερα στις κορυφαίες θέσεις των τάσεων στο YouTube.

Το «Σ’ Έχω Ξεπεράσει» είναι ένα δυναμικό λαϊκό τραγούδι με σύγχρονο ύφος, σε μουσική του ΒO και του Πέτρου Ιακωβίδη και σε στίχους του Πέτρου Ιακωβίδη.

Πηγή: hit-channel.com