Τον Γιώργο Αγγελόπουλο τον γνωρίσαμε πέρυσι μέσα από το Survivor ενώ φέτος τον βλέπουμε να δοκιμάζει τις υποκριτικές του ικανότητες στο καθημερινό σίριαλ του Alpha, το Τατουάζ. Αδιαμφισβήτητα, ο Ντάνος είναι ένα πρόσωπο που έχει αγαπηθεί πολύ από το τηλεοπτικό κοινό που τον ακολουθεί φανατικά και του εκφράζει την αγάπη του με κάθε μέσο και τρόπο.

Ο Γιώργος νιώθει ευγνόμων κάθε μέρα και περισσότερο για όλα όσα του συμβαίνουν και προσπαθεί να αναποκρίνεται στην αγάπη του κόσμου και να μιλάει μαζί τους τόσο από κοντά όσο και μέσω των social media.

Η σημερινή ημέρα ήταν λίγο διαφορετική για το νικητή του Survivor και αρκετά δύσκολη. Μια εκ των διαδικτυακών του φίλων, η Μαρία Περουλάκη- πρόσωπο όχι αναγνωρίσμο στο ευρύ κοινό αλλά οικείο στον Ντάνο, αφού έγραφε συνεχώς για εκείνον ποιήματα, έφυγε από τη ζωή. Το δυσάρεστο γεγονός ανακοίνωσε ο ίδιος μέσα από το προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram εκφράζοντας τη βαθιά του θλίψη αλλά και τη στεναχώρια του επειδή δεν κατάφερε να τη συναντήσει ποτέ από κοντά.

«Σήμερα έχασα έναν δικό μου άνθρωπο. Μια γυναίκα που ήξερα, χωρίς να την έχω συναντήσει ποτέ! Μια ποιήτρια που έγραφε για μένα σαν να ήταν οικογένεια μου. Δεν υπάρχουν λόγια για να εκφράσω τον θυμό μου που δεν συναντηθήκαμε να σε ευχαριστήσω από κοντά. Τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια αυτής της Κυρίας. Κυρία Μαρία Περουλάκη (γιαγιά μου) σε ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου ! Να έχεις καλό ταξίδι και καλή ανάπαυση στην όμορφη ψυχή σου», έγραψε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Αγγελόπουλος δείχνοντας για ακόμα μια φορά τη σπάνια ψυχή του και τις ευαισθησίες που έχει ως άνθρωπος.

View this post on Instagram

Σήμερα έχασα έναν δικό μου άνθρωπο .Μια γυναίκα που ήξερα, χωρίς να την έχω συναντήσει ποτε !Μια ποιήτρια που έγραφε για μένα σαν να ήταν οικογένεια μου .Δεν υπάρχουν λόγια για να εκφράσω τον θυμό μου που δεν συναντηθήκαμε να σε ευχαριστήσω από κοντά .Τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια αυτής της Κυρίας .Κυρία Μαρία Περουλάκη (γιαγιά μου)σε ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου ! Να έχεις καλό ταξίδι και καλή ανάπαυση στην όμορφη ψυχή σου !!! 🙏

A post shared by Giorgos Angelopoulos (@official_danos_ga) on

Πηγή: peoplegreece.com