Υγρή κόμμωση, φόρεμα που τυλίγεται ως ιστός αράχνης και αποκαλύψεις εκ των …όπισθεν.Η Μπιγιονσέ στο φακό του Τεστίνο για το νέο τεύχος της Voque.Χωρίς πολλά λόγια

«Κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί το μεγαλείο της Μπιγιονσέ», είναι το ξεκίνημα άρθρου της Daily Mail με το οποίο παρουσιάζεται η νέα εκπληκτική φωτογράφηση της 33χρονης σταρ με το φακό του Μάριο Τεστίνο για το τεύχος Σεπτεμβρίου της Βίβλου της Μόδας, Voque.

Μια φωτογράφηση που κόβει την ανάσα. Είναι σούπερ αισθησιακή αλλά και με απίστευτα υψηλό καλλιτεχνικό αποτέλεσμα, δεδομένου του ότι φέρει την υπογραφή του γνωστού και ως «μάγου της φωτογραφίας».

Δύναμη, σεξ απήλ και σοφιστικέ λουκ. Η γνωστή μουσικός δίνει μια ηχηρή απάντηση στην αυτοκρατορία των ανορεξικών μοντέλων αποκαλύπτοντας με απόλυτη αυτοπεποίθηση τις καμπύλες της.

Η πιο… αποστομωτική πόζα είναι εκείνη που λανσάρει ένα μαύρο φόρεμα το οποίο τυλίγεται στο σώμα της περίπου όπως ο ιστός αράχνης. Η πόζα αναδεικνύει τα … οπίσθια κάλλη της Μπιγιονσέ με άοψη και απαράμιλλο στυλ.

beyonce1

Μια ακόμα σούπερ σέξι πόζα είναι με την Μπιγιονσέ με υγρή κόμμωση να λανσάρει ένα μαύρο φόρεμα με ασύμμετρα κοψίματα που αναδεικνύει το υπέροχο και πλούσιο ντεκολτέ της.

beyonce2

Μπορεί να είναι μια από τις διασημότερες μουσικούς του πλανήτη – και να έχει βρεθεί στην κορυφή της λίστας των 100 πιο ισχυρών celebrities του κόσμου σύμφωνα με το Forbes για το 2014 – δεν παύει, όμως, να διαθέτει τεράστια αξία και ως επαγγελματίας μοντέλο. Το εξώφυλλο της Voque είναι μια ακόμα απόδειξη:

beyonce3

 

 

thetoc.gr