Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης παρουσιάζει τα δύο πρώτα τραγούδια από το νέο δισκογραφικό εγχείρημα «Από Την Αρχή – Da Capo».

Δέκα μεγάλα τραγούδια που έχουν αγαπηθεί πολύ όλα αυτά τα χρόνια, από το «Ένα Πρωϊνό» και το «Να Με Προσέχεις» μέχρι το «Μένω Εκτός» και το «Έξοδος Κινδύνου», ξαναγεννιούνται δυο – δυο αυτές τις ημέρες με την καλλιτεχνική επιμέλεια της σπουδαίας Δήμητρας Γαλάνη και τη βελούδινη φωνή του Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ρίχνει φως σε διαφορετικές πτυχές του ελληνικού τραγουδιού, με τη γνωστή ανησυχία που τον διακρίνει και με μία διάθεση διαρκούς πειραματισμού.

Στα βίντεο – μονοπλάνα που συνοδεύουν τα τραγούδια, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, γήινος και αληθινός, ερμηνεύει καθαρά, φωτεινά, ζεστά και απόλυτα εκφραστικά αυτά τα δέκα τραγούδια «Από Την Αρχή – Da Capo», όπως λέγεται στη γλώσσα της μουσικής.

Το «Μένω Εκτός» ερμήνευσε πρώτη η Ελευθερία Αρβανιτάκη το 1991 στην ομότιτλη δισκογραφική δουλειά της. Το τραγούδι αποτελεί μεταφορά του «Ağladıkça» (Picture) σε μουσική του Αra Dinkjian και σε ελληνικούς στίχους που έχει προσθέσει η Λίνα Νικολακοπούλου.

Την «Άνοιξη» ερμήνευσε πρώτη η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στο δίσκο «Κυκλοφορώ Κι Οπλοφορώ» που κυκλοφόρησε το 1985.

Η μουσική είναι μία δημιουργία του Σταμάτη Κραουνάκη, ο οποίος συνυπογράφει και τους στίχους μαζί με τη Λίνα Νικολακοπούλου.

Το νέο άλμπουμ «Από Την Αρχή – Da Capo» του Μιχάλη Χατζηγιάννη κυκλοφορεί από την Cobalt Music.

Πηγή: hit-channel.com