Με μία ιδιαίτερη συνεργασία επιστρέφει δισκογραφικά ο ΝΙΝΟ Ξυπολιτάς και μαζί με τον Θάνο Παπανικολάου παρουσιάζουν το τραγούδι «Κρύβομαι Κάτω Απ’ Τη Βροχή», που κυκλοφορεί από την Panik Records.

Μετά την ερωτική μπαλάντα «Το Μαύρο Βλέμμα» που αποκαλύφθηκε πρόσφατα, ο πάντα δημιουργικός και ιδιαίτερος καλλιτέχνης ενώνει τις δυνάμεις και τη φωνή του με το συνθέτη και στιχουργό πολλών μεγάλων επιτυχιών της σύγχρονης ελληνικής μουσικής.

Η ιδιότητα με την οποία εμφανίστηκε στα μουσικά πράγματα ο Θάνος Παπανικολάου είναι αυτή του συνθέτη και στιχουργού, επιθυμία του όμως ανέκαθεν ήταν η δημιουργία ενός προσωπικού άλμπουμ, η οποία πραγματοποιήθηκε το 2007 με το δίσκο «Σαν Μια Σκιά…».

Με έντονα ροκ στοιχεία και ιδιαίτερο στίχο, το «Κρύβομαι Κάτω Απ’ Τη Βροχή», σε μουσική και στίχους του Θάνου Παπανικολάου, συνοδεύεται από ένα lyric video με «ατίθασο» concept και μας παρασύρει με το δυναμισμό του.

Ένα τραγούδι που φανερώνει τις προθέσεις και το ταλέντο του δημιουργού και αποκτά ένα διαφορετικό αποτύπωμα με την παρουσία του ΝΙΝΟ.

Το κοινό στοιχείο που ενώνει τον ΝΙΝΟ και το Θάνο Παπανικολάου είναι ότι πάντα ανταποκρίνονται στο κάλεσμα των δημιουργιών που πιστεύουν και εδώ μοιράζονται ερμηνευτικά το τραγούδι «Κρύβομαι Κάτω Απ’ Τη Βροχή».

Την ενορχήστρωση έκαναν ο Θέμης Παναγιωτίδης και ο Θάνος Παπανικολάου.

Πηγή: hit-channel.com