Κριος

Προβλέψεις 27/03/17

Σήμερα τα πράγματα στη ζωή σου αναμένεται να πάρουν άλλη τροπή, άκρως θετική και από εκεί που δεν το περίμενες, θα χαρείς πάρα πολύ. Μην αφήσεις όμως τον ενθουσιασμό σου να σε παρασύρει σε βεβιασμένες κινήσεις και αποφάσεις, γιατί ίσως έχεις αποτελέσματα αντίθετα από αυτά που επιδιώκεις. Είναι κρίμα λοιπόν να πάνε χαμένες οι προσπάθειές σου, οπότε μελέτησε καλά τις σκέψεις σου πριν ενεργήσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις

Είσαι αρκετά εκνευρισμένος το τελευταίο διάστημα, αλλά καλά θα κάνεις να μην ψάχνεις αφορμές να ξεσπάς στον σύντροφό σου, που δε φταίει σε τίποτα. Άλλαξε στάση και συμπεριφορά, γιατί αν είσαι εσύ θετικός και ευχάριστος, τότε και τα προβλήματά σου θα τακτοποιούνται πιο εύκολα. Αν βέβαια δεν έχεις βρει ακόμη το άλλο σου μισό, φρόντισε να μην είσαι τόσο κλειστός. Απελευθερώσου και βγάλε στην επιφάνεια τον ερωτισμό που κρύβεις μέσα σου. Θα δεις ότι ελάχιστοι θα μπορέσουν να σου αντισταθούν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στα επαγγελματικά σου υπάρχουν εκκρεμείς υποθέσεις του παρελθόντος, που δε σε αφήνουν να υλοποιήσεις του στόχους σου. Τακτοποίησε όλα σου τα ζητήματα για να ανακουφιστείς και να συνεχίσεις πιο δυναμικά. Τα οικονομικά σου δείχνουν να είναι αρκετά καλύτερα και αν οργανωθείς περισσότερο, θα βρεις τις ισορροπίες σου.

πηγή: myastro.gr

Comments

comments

ΣOK FM ARTIST TWEETS
ΣΟΚ FM CHARTS
1 ΣΩΣΕ ΜΕ REC
2 ΠΟΤΕ ΔΕ ΞΕΡΕΙΣ ONIRAMA
3 ΧΤΥΠΑ STAN
4 ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ
5 ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΝΙΔΙΑΤΗΣ
6 ΤΑ ΠΟΤΗΡΙΑ ΜΑΣ ΨΗΛΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΥΦΟΣ
7 ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΝΑΖΗΣ
8 ΑΝ ΕΙΧΑ ΜΕΙΝΕΙ ΝΑΤΑΣΣΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ
9 "2017 Σ’αγαπώ" Ελένη Φουρέιρα
10 ΚΥΜΑ ΜΕΛΙΣΣΕΣ
NEWSLETTER