Κριος

Προβλέψεις 24/03/17

Με την Σελήνη σήμερα να κινείται στον Υδροχόο και να σε επηρεάζει θετικά, αποκτάς μεγάλη αυτοπεποίθηση και βάζεις έτσι τα πράγματα στη ζωή σου σε μια τάξη. Φρόντισε να μη χάνεις την ψυχραιμία σου, όσο κι αν δυσκολευτείς κάποιες στιγμές, και θα δεις ότι όλα θα γίνουν όπως τα σχεδίαζες.

Αισθηματικές προβλέψεις

Η προσωπική σου ζωή βελτιώνεται και η σχέση σου γίνεται πιο δυνατή. Υπάρχει απόλυτη κατανόηση ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου και καταφέρνετε να λύνετε από κοινού και αποτελεσματικά κάθε προβληματική κατάσταση. Αν από την άλλη βρίσκεσαι σε φάση αναζήτησης, μην κλείνεσαι στο σπίτι σου και δέξου μια πρόταση για έξοδο σήμερα από φιλικά άτομα. Να είσαι σίγουρος ότι δε θα το μετανιώσεις, καθώς ένα άτομο που θα γνωρίσεις, θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σου με την άκρως γοητευτική του αύρα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στα επαγγελματικά σου επικρατεί μια ιδιαίτερα ενοχλητική στασιμότητα και πρέπει να δράσεις άμεσα για να το αλλάξεις αυτό. Εκμεταλλεύσου αξιόλογες γνωριμίες του παρελθόντος, που θα σε βοηθήσουν να απαλλαγείς από τα προβλήματά σου, αλλά και θα σου ανοίξουν νέες πόρτες. Φρόντισε να μην παρασυρθείς από επιπολαιότητες και να κινείσαι πάντα μα γνώμονα τη λογική. Τα οικονομικά σου είναι μεν σε καλή φάση, αλλά δεν πρέπει να επαναπαύεσαι, διότι θα είναι εύκολο να ξαναχάσεις τον έλεγχο.

πηγή: myastro.gr

Comments

comments

ΣOK FM ARTIST TWEETS
ΣΟΚ FM CHARTS
1 ΣΩΣΕ ΜΕ REC
2 ΠΟΤΕ ΔΕ ΞΕΡΕΙΣ ONIRAMA
3 ΧΤΥΠΑ STAN
4 ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ
5 ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΝΙΔΙΑΤΗΣ
6 ΤΑ ΠΟΤΗΡΙΑ ΜΑΣ ΨΗΛΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΥΦΟΣ
7 ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΝΑΖΗΣ
8 ΑΝ ΕΙΧΑ ΜΕΙΝΕΙ ΝΑΤΑΣΣΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ
9 "2017 Σ’αγαπώ" Ελένη Φουρέιρα
10 ΚΥΜΑ ΜΕΛΙΣΣΕΣ
NEWSLETTER