Τα «Ψέματα» του Κωνσταντίνου Αργυρού βρέθηκαν στην κορυφή των ραδιοφωνικών μεταδόσεων για το 2018, όσον αφορά το ελληνικό ρεπερτόριο.

Το τραγούδι κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2017 από την Panik Platinum και συμπεριλαμβάνεται στο νέο άλμπουμ «Το Κάτι Παραπάνω» του επιτυχημένου τραγουδιστή, το οποίο έγινε πραγματικότητα τον Οκτώβριο του 2018 και κατέκτησε την πρώτη θέση στις φυσικές πωλήσεις.

Τη μουσική στα «Ψέματα» υπογράφει ο Γιάννης Πετρίδης, ενώ τους στίχους του τραγουδιού συνυπογράφουν ο Νίκος Καλογεράς, ο Νίκος Δούρος και ο Γιάννης Πετρίδης.

Τα «Ψέματα» συνοδεύονται από ένα εντυπωσιακό video clip που σκηνοθέτησε ο Γιάννης Δημολίτσας και μέχρι σήμερα έχει ξεπεράσει τις 25 εκατομμύρια προβολές στην πλατφόρμα του YouTube.

Στις αρχές του 2018, το δυναμικό τραγούδι βρέθηκε επί 11 συνεχόμενες εβδομάδες στην πρώτη θέση του ελληνικού Airplay Chart και για 6 συνεχόμενες εβδομάδες στο Νο. 1 της μικτής κατάταξης, ενώ παραμένει μέχρι σήμερα ένα από τα αγαπημένα τραγούδια του κοινού.

Σε μία από τις πιο ώριμες περιόδους της καριέρας του, ο Κωνσταντίνος Αργυρός επιβεβαιώνει με αυτή τη ραδιοφωνική πρωτιά στο ελληνικό ρεπερτόριο για το 2018 ότι είναι ένας από τους επιτυχημένους καλλιτέχνες της γενιάς του.

Το 2019 βρίσκει τον Κωνσταντίνο Αργυρό να συνεχίζει τις άκρως επιτυχημένες εμφανίσεις του στο νυχτερινό κέντρο «Fantasia», όπου πλαισιώνεται από την Demy, την Έλενα Τσαγκρινού, την Courtney Parker, τους 719 και την Ανδρομάχη.

Πηγή: hit-channel.com