Το τραγούδι «Τι Να Το Κάνω» από το νέο άλμπουμ «Το Κάτι Παραπάνω» του Κωνσταντίνου Αργυρού, που αγαπήθηκε θερμά από την πρώτη κιόλας στιγμή, γίνεται αναπόφευκτα το επόμενο ραδιοφωνικό single του δημοφιλούς τραγουδιστή.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός αποδεικνύει για πολλοστή φορά τη δυναμική του στα ραδιόφωνα όλης της χώρας.

Έπειτα από τρεις συνεχόμενες επιτυχίες («Ξημερώματα», «Ψέματα», «Λιώμα»,) που κατέκτησαν το Νο. 1 των ραδιοφωνικών μεταδόσεων ο πιο επιτυχημένος τραγουδιστής της γενιάς του καταλαμβάνει αυτή τη στιγμή τρεις θέσεις στο Top 15 του ελληνικού airplay chart, τις περισσότερες από κάθε άλλον καλλιτέχνη.

Στην κατάταξη συναντάμε το «Λιώμα» που είχε διανύσει πέντε συνεχόμενες εβδομάδες στην κορυφή, το «Σ’ Έχω Ξεπεράσει» και τη διασκευή του Κωνσταντίνου Αργυρού στο «Δεν Έχω Πολλά» της Γλυκερίας.

Τη σκυτάλη παίρνει τώρα το «Τι Να Το Κάνω», το τραγούδι το οποίο με ένα στίχο του έδωσε τον τίτλο στη νέα δισκογραφική δουλειά «Το Κάτι Παραπάνω» του Κωνσταντίνου Αργυρού.

Η τρυφερή και συνάμα «ραγισμένη» ερωτική μπαλάντα, σε μουσική και στίχους του Λευτέρη Κιντάτου, ξεχώρισε στις προτιμήσεις του κοινού πάρα πολύ γρήγορα και το lyric video ήδη μετρά πάνω από 8,2 εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Το single «Τι Να Το Κάνω» και το άλμπουμ «Το Κάτι Παραπάνω» κυκλοφορούν από την Panik Platinum.

Πηγή: hit-channel.com