Έτοιμος να συνεπάρει τους θαυμαστές του ανά την Ελλάδα και την Κύπρο είναι ο Κωνσταντίνος Αργυρός, που αποχαιρετά για λίγο την πίστα και όλο τον Αύγουστο θα είναι σε περιοδεία.

Έχοντας στις αποσκευές του την πρόσφατη μεγάλη επιτυχία του «Λιώμα», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum, αλλά και όλα τα τραγούδια του που έχει αγαπήσει το κοινό, ο πιο ταλαντούχος καλλιτέχνης της γενιάς του θα ταξιδέψει και φέτος σε πολλές πόλεις.

Κάθε τραγούδι του γίνεται μεγάλη ραδιοφωνική επιτυχία και σκαρφαλώνει στην κορυφή του ελληνικού airplay, έχοντας σημειώσει εκατομμύρια προβολές στο YouTube. Κάθε ζωντανή εμφάνισή του καθηλώνει, ενώ το κοινό δείχνει συνεχώς στο σεβασμό στο πρόσωπο του και τον ανέδειξε για ακόμη μία χρονιά «Άνδρα Καλλιτέχνη της Χρονιάς» στα VMA.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός θα παρουσιάσει ένα εντυπωσιακό live, ένα άρτια δομημένο πρόγραμμα γεμάτο με επιτυχίες.

Δίπλα του σε αυτή τη μεγάλη καλοκαιρινή περιοδεία θα βρίσκεται μία ομάδα καταξιωμένων μουσικών και τεχνικών, καθώς και η ταλαντούχα Έλενα Τσαγκρινού, ο DJ Γιάννης Λάχανος και η Ανδρομάχη.

Οι εμφανίσεις του Κωνσταντίνου στο «Fantasia» ολοκληρώνονται αυτό το Σάββατο, 4 Αυγούστου, ενώ από την Παρασκευή 31 Αυγούστου θα επιστρέψει ξανά στο νυχτερινό κέντρο όπου τα τελευταία χρόνια σημειώνει μεγάλη επιτυχία.

Πηγή: hit-channel.com