Κυριακή Δρίβα

Το πρωί πατάει πάντα το κουδούνι για τουλάχιστον 10 συνεχόμενα δευτερόλεπτα μέχρι κάποιος να της ανοίξει! Βάζει τις τελευταίες πινελιές μακιγιάζ στον καθρέφτη της κουζίνας και το γέλιο της ακούγεται σε κάθε όροφο του κτιρίου! Σε γεμίζει θετική ενέργεια κάθε μεσημέρι, από τις 11 έως τις 2, είναι αυτή που δεν πρέπει να χάσεις!

Τι θα έκανες με 1 εκατομμύριο ευρώ?
Μου έτυχε το Τζόκερ? Α, τι καλααααά, πάντα το περίμενα! Με ένα εκατομμύριο ευρώ, ουυυυυ, κάνεις άπειρα πράγματα! Ταξίδια, ένα σπίτι (κατά προτίμηση βίλα με πισίνα εννοείται για καλύτερες selfie ηλιοθεραπείας), ένα ουάου αμάξι! Θα έκανα και μία δωρεά βέβαια, αλλά μετά την πλαστική στήθους!

Τι σε κερδίζει με την πρώτη ματιά σε έναν άνδρα?
Τα απλά είναι που κάνουν τη διαφορά, ο τρόπος που θα σε κοιτάξει ο άλλος, το βλέμμα του δηλαδή και φυσικά το χαμόγελό του! Μπορείς να καταλάβεις πολλά για έναν άνθρωπό από αυτά και μόνο τα δύο στοιχεία!

Σε στήνει στο πρώτο ραντεβού. Πως αντιδράς?
Έγινα έξω φρενών και μόνο που διάβασα την ερώτηση! Μα φυσικά σηκώνομαι να φύγω σα σωστή κιουρία, αφού τον έχω περιμένει βέβαια για κανά τέταρτο, γιατί οκ, άνθρωποι είμαστε, συμβαίνουν και απρόοπτα! Εάν ήθελε πάντως μετά από αυτό και δεύτερο ραντεβού, θα έπρεπε να προσπαθήσει πολύ, το ψάρι θα του έψηνα στα χείλη!