Η Καίτη Γαρμπή κυκλοφορεί το νέο δίσκο της για να… «σπάσει τους δείκτες».

Τέσσερα χρόνια μετά το άλμπουμ «Περίεργες Μέρες» από όπου προήλθε η μεγάλη επιτυχία «Ανεμοδαρμένα Ύψη» και αγαπημένα τραγούδια όπως τα «Ψεύτη» και «Πάμε Φινάλε», η Ελληνίδα ντίβα επανέρχεται με άλλη μία ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά.

«Σπάσε Τους Δείκτες» τιτλοφορείται ο νέος δίσκος της Καίτης Γαρμπή και συγκεντρώνει 15 ολοκαίνουρια τραγούδια, πλαισιωμένα από τη γνώριμη, αισθαντική ερμηνεία της τραγουδίστριας.

Στο άλμπουμ συμπεριλαμβάνονται τα τραγούδια «Κοίτα Σ’ Αγαπάω» σε στίχους της Ναταλίας Γερμανού, «Κανείς Σαν Εσένα» (Ιορδάνης Παύλου – Αγγελική Μακρυνιώτη) και το «Αύριο» σε μουσική του Γιώργου Σαμπάνη, που γνωρίσαμε τον προηγούμενο καιρό.

Προάγγελος του «Σπάσε Τους Δείκτες» είναι το «Βάλε Μια Τελεία», ένα τραγούδι σε στίχους του Βασίλη Καρρά, με τον οποίο η Καίτη Γαρμπή μοιράζεται τη σκηνή τη φετινή σεζόν στη Θεσσαλονίκη και από το επόμενο έτος στην Αθήνα.

Οι δύο καλλιτέχνες επισφραγίζουν επιπλέον την επανασύνδεση ύστερα από 21 χρόνια με το ντουέτο «Ούτε Λέξη», που ακούσαμε πρώτη φορά στο νέο δίσκο του Βασίλη Καρρά.

Κυκλοφορεί στις 20 Δεκεμβρίου από την Panik Platinum.

 

Τα τραγούδια του «Σπάσε Τους Δείκτες»

1. Όλα Πληρώνονται Εδώ
2. Βρέχει Μέσα, Βρέχει Έξω
3. Σπάσε Τους Δείκτες Του Ρολογιού
4. Μία Κυρία
5. Καρδιά Αλήτισσα
6. Βάλε Μια Τελεία
7. Σαν Τσιγάρο

8. Ούτε Λέξη (ντουέτο με τον Βασίλη Καρρά)
9. Σκόρπια
10. Σαν Ενήλικες
11. Εξομολογήσου
12. Έχει Σήμα Η Καρδιά Μου
13. Κοίτα Σ’ Αγαπάω
14. Κανείς Σαν Εσένα
15. Αύριο

 

 

 

 

Πηγή: hit-channel.com