Τι κι αν η απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών την δικαίωσε στην πολύχρονη διαμάχη της με την Εφορία, η Καίτη Γαρμπή φαίνεται πως έχει να αντιμετωπίσει μερικούς ακόμη ποινικούς σκόπελους για την οριστική λήξη της δικαστικής της περιπέτειας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, χθες, η δημοφιλής τραγουδίστρια βρέθηκε κατηγορούμενη ενώπιων του Β’ Τριμελούς Πλημμελειοδικείου της Αθήνας για το αδίκημα της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, αλλά η υπόθεση αναβλήθηκε μετά από αίτημα του συνηγόρου της.  Η εν λόγω υπόθεση αποτελεί σκέλος της δικαστικής διαμάχης της με τις φορολογικές Αρχές, που πραγματοποιώντας έλεγχο στα βιβλία της τραγουδίστριας σε βάθος δεκαετίας, οδηγήθηκε στο συμπέρασμα πως η Καίτη Γαρμπή υπέπεσε σε φοροδιαφυγή.

Ο δικηγόρος της, ωστόσο, ενημέρωσε την έδρα πως η Καίτη Γαρμπή βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Αμερική για επαγγελματικούς λόγους και ζήτησε αναβολή της υπόθεσης, μιας και η ίδια θα ήθελε να είναι παρούσα στην εκδίκασή της. Το αίτημά της έγινε δεκτό και αναμένουμε τη συνέχεια…

 

 

Πηγή: tlife.gr