Ο ΣΟΚ FM και το Morning Show, καθημερινά κληρώνουν για σας, διπλές προσκλήσεις για τη θεατρική παράσταση “Από την πρώτη στιγμή”, με τον Αλέξη Γεωργούλη και την Αννίτα Κούλη. 

Ο Αλέξης Γεωργούλης και η Αννίτα Κούλη από τις 14 Νοεμβρίου, στο θέατρο Ροές σε μια παράσταση που «Από την πρώτη στιγμή» θα σας κάνει να την αγαπήσετε.

Μείνε συντονισμένος στον ΣΟΚ FM, και κέρδισε διπλές προσκλήσεις απο το Morning Show, για να παρακολουθήσεις απο κοντά την παράσταση με τον Αλέξη Γεωργούλη.

Ο αγαπημένος μας ταλαντούχος ηθοποιός επιστρέφει και πάλι στο θεατρικό σανίδι με την κωμωδία «Από την πρώτη στιγμή», έχοντας στο πλευρό του την Αννίτα Κούλη. Μετά την επιτυχημένη καλοκαιρινή περιοδεία της ερωτικής κομεντί «Από την πρώτη στιγμή», ο Αλέξης ερμηνεύει και πάλι το ρόλο του Φίλιππου Πετρόπουλου, ενός συγγραφέα, που πιάνεται, αυτή τη φορά, στα ερωτικά δίχτυα, της Νάντιας Γερασιμίδου, ενός μοντέλου μεσαίας κατηγορίας που ερμηνεύει μοναδικά η Αννίτα Κούλη. Ο Φίλιππος και η Νάντια μπλέκονται σε μια ερωτική περιπέτεια με πολλές ανατροπές, στιγμές γέλιου, τρέλας αλλά και έρωτα.

Η σκηνή του θεάτρου Ροές μετατρέπεται από τις 14 Νοεμβρίου, σε ένα διαμέρισμα, στο οποίο εξελίσσεται η περίεργη αυτή ιστορία αγάπης. Η Νάντια Γερασιμίδου, με όνειρο κάποια στιγμή να αφήσει το μόντελινγκ και να γίνει αναγνωρίσιμη ηθοποιός, εγκλωβίζεται στο σπίτι του φαντασμένου και πολύ μέτριου συγγραφέα, Φίλιππου Πετρόπουλου. Το διαμέρισμα του Φίλιππου μετατρέπεται σε ένα ερωτικό πεδίο μάχης και μια ξεκαρδιστική ρομαντική ιστορία ξεκινάει. Από την πρώτη στιγμή οι δύο πλευρές υποκύπτουν στον πειρασμό και στο όνομα του έρωτα αναθεωρούν την άποψη που έχουν για τη ζωή… Αναπάντεχες επαφές, αμήχανες και κωμικές καταστάσεις φέρνουν τους εκ διαμέτρου αντίθετους χαρακτήρες σε απόσταση αναπνοής… Και εκεί όλα μπορούν να συμβούν… Στην κυριολεξία «Από την πρώτη στιγμή».

Με την ευγενική χορηγία της Kellogg’s Special

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Συγγραφέας : Ιωάννης Χαλαντώνης

Σκηνοθεσία : Αλέξης Γεωργούλης

Ερμηνεύουν : Αλέξης Γεωργούλης- Αννίτα Κούλη

Σκηνικά-Κοστούμια : Ελένη Στρούλια – Ζαϊρα Φαληρέα

Σχεδιασμός φωτισμών : Σαράντος Ζουρντός

Επιμέλεια κίνησης: Κυριάκος Κοσμίδης

Πρωτότυπη μουσική σύνθεση, ενορχήστρωση, διασκευή και επιμέλεια μουσικών θεμάτων : Γιώργος Χατζής

Βοηθός Σκηνοθέτη : Φανή Γεωργακοπούλου

Βοηθός Σκηνογράφου : Μαρκέλα Δερβετζή

Διεύθυνση παραγωγής : Γιώργος Ψαραδέλης

Παραγωγή : P.K. Showtime Productions O.E.

Χορηγός: Kellogg’s

Ημέρες Παραστάσεων

Πέμπτη – Παρασκευή :21.15

Σάββατο: 18.00 και 21.15

Κυριακή : 19.30

Υπεύθυνη Επικοινωνίας

Κασσιανή Καραγκιουλέ

Mob: (+30) 6984120242

e-mail: [email protected]

Θέατρο Ροές: Ιάκχου 16 Γκάζι 11854, Αθήνα/ Τηλ: +30. 210.34.74.312 (5:30μμ-10μμ καθημερινά)