Καρκίνος

Προβλέψεις 27/03/17

Γύρω σου επικρατεί μια εκνευριστική και ενοχλητική σύγχυση. Παρόλα αυτά, εσύ δε δείχνεις να επηρεάζεσαι ιδιαίτερα και αυτό είναι πολύ θετικό. Θα μάθεις πράγματα που δε γνώριζες κι ενώ αρχικά θα αναστατωθείς, σύντομα θα συνέλθεις. Τόλμησε σήμερα να κάνεις αλλαγές που σε συμφέρουν, μιας και η τύχη φαίνεται να είναι με το μέρος σου.

Αισθηματικές προβλέψεις

Τα πράγματα στη σχέση σου κυλούν απόλυτα ομαλά και αρμονικά. Έτσι, απολαμβάνεις στο έπακρο αυτό που έχεις, ενώ ταυτόχρονα κάνεις με τον αγαπημένο σου σχέδια για την κοινή σας πορεία στη ζωή. Αν από την άλλη βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, μην το βάζεις κάτω και κυρίως μην απελπίζεσαι. Να είσαι σίγουρος πως αργά ή γρήγορα τα πράγματα θα αλλάξουν προς το καλύτερο, ενώ ενδέχεται ακόμη και να ζήσεις ένα πολύ μεγάλο έρωτα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στα επαγγελματικά σου διανύεις μια άκρως δημιουργική και εποικοδομητική φάση, όπου η κάθε σου κίνηση και απόφαση είναι σωστή και σε οδηγεί στην επιτυχία. Στη διαχείριση των οικονομικών σου έχεις βρει τη σωστή τακτική. Συνέχισε έτσι και να είσαι σίγουρος ότι θα καταφέρεις σύντομα να αυξήσεις τα έσοδά σου, χάρη στην σκληρή δουλειά και την μεγάλη σου προσπάθεια.

www.myastro.gr

Comments

comments

ΣOK FM ARTIST TWEETS
ΣΟΚ FM CHARTS
1 ΣΩΣΕ ΜΕ REC
2 ΠΟΤΕ ΔΕ ΞΕΡΕΙΣ ONIRAMA
3 ΧΤΥΠΑ STAN
4 ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ
5 ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΝΙΔΙΑΤΗΣ
6 ΤΑ ΠΟΤΗΡΙΑ ΜΑΣ ΨΗΛΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΥΦΟΣ
7 ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΝΑΖΗΣ
8 ΑΝ ΕΙΧΑ ΜΕΙΝΕΙ ΝΑΤΑΣΣΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ
9 "2017 Σ’αγαπώ" Ελένη Φουρέιρα
10 ΚΥΜΑ ΜΕΛΙΣΣΕΣ
NEWSLETTER