Απολαυστικός και …. Αποκαλυπτικός, ο Κώστας Καραφώτης που έκανε εμφάνιση ως ραδιοφωνικός παραγωγός στον ΣΟΚ fm 104,8.

Η Ελίνα Παπίλα υποδέχτηκε σε ακόμα μία ΣΟΚ night, τον αγαπημένο μας τραγουδιστή, Κώστα Καραφώτη, ο οποίος τραγούδησε ζωντανά για τους ακροατές μέσα από το στούντιο, επέλεξε τα τραγούδια για εκείνη τη βραδιά και φυσικά…. Απάντησε – με τον τρόπο του, άκρως χιουμοριστικά!!!! – στην «ανάκριση» της Ελίνας.

Ο Κώστας Καραφώτης, που τον γνωρίσαμε όλοι μέσα από το Fame story 2, έχει ήδη το δικό του κοινό, που σε κάθε του καλλιτεχνικό βήμα, αυξάνεται σε αριθμό και ο κόσμος τον αγαπά ακόμα περισσότερο, ενώ τα τραγούδια του γίνονται επιτυχίες που δεν ξεχνιούνται!!!

Και μπορεί πιτσιρικάς, ο Καραφώτης να ονειρευόταν αεροπλάνα, και να ήθελε να γίνει πιλότος, αλλά τελικά σπούδασε ιατρική, για να καταλήξει να κάνει επάγγελμα αυτό που αγαπά περισσότερο, τη μουσική και το τραγούδι, και πόσο χαιρόμαστε φυσικά για αυτό!

Τον Κώστα Καραφώτη, τον απολαμβάνουμε φέτος στο Frangelico, μαζί με την Χριστίνα Κολέτσα και τον Νικηφόρο Ιακώβου, μια συνεργασία που όχι μόνο του αρέσει αλλά του δημιουργεί και ασφάλεια, αφού είναι ένας χώρος που τον αγαπά ιδιαίτερα. Πάντως, αναμένεται να κάνει ένα μικρό διάλλειμα του, για ξεκούραση και μάλλον για περισσότερο σκι, δεδομένου ότι είναι δεινός σκιέρ και κάθε εβδομάδα σχεδόν ανεβαίνει Παρνασσό!!!

Αισθάνεται τυχερός με τις μέχρι τώρα συνεργασίες του, όπως εξομολογήθηκε στην Ελίνα και δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην πρώτη του εμφάνιση στο πλευρό της Πέγκυς Ζήνα, για την οποία εξέφρασε την εκτίμησή του, για όσα έμαθε απ’ αυτήν.

Καλλιτεχνική αδυναμία δείχνει να έχει, ο Κώστας Καραφώτης στον Αντώνη Βαρδή, ο οποίος βέβαια ευθύνεται και για επιτυχίες σε τραγούδια που έχει ερμηνεύσει.

Αποκαλύπτει ωστόσο, πως θα ήθελε να έχει την τύχη να τραγουδήσει στο μέλλον μαζί με την Ελένη Βιτάλη, αλλά και με καλλιτέχνες όπως, ο Γιάννης Πλούταρχος και ο Αντώνης Ρέμος.

Κολακευτικά τα λόγια που λέει για την Πάολα, την οποία χαρακτηρίζει «φορμαρισμένη τραγουδίστρια», με καλή λαϊκή φωνή, καλά τραγούδια και αυθεντικότητα, που ο κόσμος την αγαπά.

Όσο για την προσωπική ζωή του Κώστα Καραφώτη μάλλον επικρατεί….. το χιούμορ και ο αυτοσαρκασμός, εδώ, αφού οι απαντήσεις του σχετικά με τις σχέσεις και τις εμπειρίες του σε αυτό το κομμάτι ζωής, ήταν… μοναδικές!!!

Άλλωστε δηλώνει ελεύθερος… πολιορκημένος, ο Κώστας Καραφώτης, και για τον ίδιο, η κατάσταση αυτή του αρέσει!!!!! Τώρα αν μια γυναίκα θελήσει να αρέσει στον Κώστα Καραφώτη, θα πρέπει να αποπνέει αύρα που να τον συγκινήσει. Ίσως σαν της Beyonce ή της Μόνικα Μπελούτσι!!!

Δείτε το βίντεο και απολαύστε Κώστα Καραφώτη!