Η Ήβη Αδάμου συνεργάζεται με τους Stavento στο «Δικό Μου» και το νέο τραγούδι τους αποδείχθηκε μεγάλη επιτυχία από την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας του.

Το τραγούδι βρίσκεται στο Νο. 1 των μουσικών τάσεων του YouTube, όπου ξεπέρασε τις 100.000 προβολές μέσα στις 24 πρώτες ώρες της κυκλοφορίας του και συνεχίζει διαρκώς ανοδικά, έχοντας κατακτήσει το κοινό.

Η νέα δισκογραφική συνύπαρξη του αγαπημένου διδύμου, μετά τις επιτυχίες «Σαν Έρθει Η Μέρα» και «Να Σου Τραγουδώ», έχει αγαπηθεί από το πρώτο άκουσμα.

Πλέον, το «Δικό Μου» πλησιάζει τις 200.000 προβολές μετά από δύο εικοσιτετράωρα κυκλοφορίας.

Ήβη Αδάμου feat. Stavento - Δικό Μου - Official Music Video - Hit Channel

Σε μουσική και σε στίχους που υπογράφει ο Μιχάλης Κουινέλης (ΜΕΘ), το «Δικό Μου», είναι ένα up-tempo pop κομμάτι, είναι ένα up tempo pop κομμάτι, με τα γνώριμα κι αγαπημένα hip hop στοιχεία των Stavento και την ξεχωριστή ερμηνεία της Ήβης.

Το τραγούδι συνοδεύεται από ένα «φρέσκο» motion graphics video, με πρωταγωνιστές την Ήβη και τον Μιχάλη, το οποίο σκηνοθέτησε ο George Mpenioudakis.

Πριν από λίγες ημέρες, η Ήβη Αδάμου ξεκίνησε τις εμφανίσεις της στην «Πύλη Α» της Θεσσαλονίκης, δίπλα στην Μαρινέλλα, τον Κώστα Μακεδόνα και την Έλενα Παπαρίζου.

Το «Δικό Μου» κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Records και τη Minos EMI / Universal.

Πηγή: hit-channel.com