Έπειτα από πέντε χρόνια σχέσης, η Ήβη Αδάμου και ο Μιχάλης Κουινέλης των Stavento έχουν αποφασίσει σε ποια πόλη θα «χτίσουν» το σπιτικό τους…

 

«Εννοείται ότι όταν προχωρήσει η σχέση µας µε τον Μιχάλη, θα έχουµε µια βάση. Η βάση µας θα είναι η Αλεξανδρούπολη, γιατί είναι µια µικρότερη πόλη και τα πράγµατα είναι πιο ανθρώπινα. Κι εγώ στην Κύπρο γεννήθηκα και µεγάλωσα στην Αγία Νάπα, οπότε έχω συνηθίσει να ζω σε µια µικρή τουριστική πόλη, η οποία, τον χειµώνα ερήµωνε» δηλώνει στη real η τραγουδίστρια.
Αν και η σχέση του ζευγαριού το καλοκαίρι πέρασε µια µικρή κρίση, τώρα όλα πηγαίνουν καλά και δεν αποκλείουν τα σχέδια γάµου: «Deadline δεν θέλω να βάζω γενικότερα στη ζωή µου και είµαι µικρή, οπότε δεν αγχώνοµαι. Αφήνουµε τα πράγµατα να κυλήσουν µε τη φυσιολογική τους ροή. Γενικά, δεν το συζητάµε κάθε µέρα. Θεωρούµε ότι πιο σηµαντικό είναι η οικογένεια παρά ο γάµος. ∆εν αγχωνόµαστε για κάτι. Αν έρθει ένα παιδί, καλοδεχούµενο. Το αν είναι ο Μιχάλης ο άνδρας των ονείρων µου, δε χρειάζεται να το πω, αλλά φαίνεται…».

 

 

 

Πηγή: gossip-tv.gr