Το λιθαράκι του στη συναυλία κατά της φτώχειας που διοργανώθηκε στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά έβαλε ο Ηλίας Βρεττός, συμβάλλοντας στο να σταλεί ένα ηχηρό μήνυμα αγάπης και αλληλεγγύης.

Η φιλανθρωπική βραδιά διοργανώθηκε, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, από την Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς, με στόχο την ανακούφιση χιλιάδων συνανθρώπων μας οι οποίοι προσπαθούν να επιβιώσουν κάτω από δύσκολες οικονομικές συνθήκες, που αρκετές φορές αγγίζουν τα όρια της εξαθλίωσης.

Ανταποκρινόμενος στο σπουδαίο σκοπό της εκδήλωσης, ο Ηλίας Βρεττός, που ανήκει στο δυναμικό της Panik Platinum, ταξίδεψε μελωδικά το κοινό που γέμισε το θέατρο, ερμηνεύοντας τις επιτυχίες του και άλλα αγαπημένα τραγούδια, διαθέτοντας, για ακόμα μία φορά, τη φωνή του για καλό σκοπό.

Ο τραγουδιστής δεν έκρυψε τη συγκίνησή του όταν οι διοργανωτές τον τίμησαν για τη συμβολή του στην εκδήλωση.

Με το δικό της ξεχωριστό τρόπο συνέβαλε και η Χριστίνα Σάλτη, η οποία ήταν μεταξύ των καλλιτεχνών που εμφανίστηκαν στη φιλανθρωπική βραδιά που διοργάνωσε η Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς με σκοπό την ενίσχυση του έργου της.

Η Χριστίνα Σάλτη ερμήνευσε δικά της τραγούδια και κομμάτια άλλων καλλιτεχνών, ενώνοντας τη φωνή της με εκείνη του κοινού που γέμισε το θέατρο, στέλνοντας κι εκείνη ένα δυνατό μήνυμα αγάπης και αλληλεγγύης.

Πηγή: hit-channel.com