Η απονομή του διπλά πλατινένιου άλμπουμ στον Γιάννη Πλούταρχου ήταν οικογενειακή υπόθεση. Το τελευταίο άλμπουμ του αγαπημένου ερμηνευτή “Πέρα Απ’Τα Μάτια Μου” αγαπήθηκε πολύ από τον κόσμο και το βράδυ της Τρίτης πραγματοποιήθηκε μια μεγάλη γιορτή στο Φωταέριο για την απονομή.

Ο Γιάννης Πλούταρχος ανέβηκε χαμογελαστός στη σκηνή και ευχαρίστησε όλους όσους τον στηρίζουν αυτά τα χρόνια και τους είχε, μάλιστα και μια έκπληξη, καθώς ανέβασε μαζί του στο stage τον γιο του Γιώργο Κακοσαίο. Ο 18χρονος κούκλος γιος του ΓιάννηςΠλούταρχου -που το καλοκαίρι έκλεψε τις εντυπώσεις με τις αναρτήσεις του στα social media με video που τον έδειχναν να ερμηνεύει με την κιθάρα τα τραγούδια του πατέρα του- ασχολείται με τη μουσική και μάλιστα έχει γράψει μουσική για μια από τις επιτυχίες του διάσημου πατέρα του.

Συγκεκριμένα, πατέρας και γιος βρέθηκαν μαζί στη σκηνή και παρουσίασαν την επιτυχία “Έρωτα Θεέ Και Κλέφτη”, της οποίας τη μουσική έχει γράψει ο Γιώργος Κακοσαίος και την έχει τραγουδήσει ο Γιάννης Πλούταρχος. Φυσικά, από κάτω βρισκόταν σύσσωμη ολόκληρη η οικογένεια που αποθέωσε και τους δυο.

Το συγκινητικό στιγμιότυπο ανέβασε στο Instagram η δισκογραφική εταιρεία του Γιάννη Πλούταρχου, Heaven Music γράφοντας χαρακτηριστικά: “Μοναδική στιγμή της βραδιάς! Ο Γιάννης Πλούταρχος δίνει το μικρόφωνο στον γιο του και συνθέτη του τραγουδιού «Έρωτα Θεέ Και Κλέφτη», Γιώργο Κακοσαίο #peraaptamatiamou”.

Ενώ, με μια δόση χιούμορ ο Γιάννης Πλούταρχος είπε στον γιο του πως “δεν γίνεται να μην σου δώσω το ακουστικό. Είναι η μάνα σου από κάτω και ποιος με γλιτώνει”. Ενώ, λίγα λεπτά μετά βρέθηκε στο πλάι της σκηνής και συγκινημένος άκουσε τον γιο του να τραγουδά τη μεγάλη επιτυχία του…

Πηγή: eleftherostypos.gr