Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Φιλανθρωπίας που γιορτάζεται στις 19 Αυγούστου η Beyonce δηλώνει ότι θέλει να εμπνεύσει τον κόσμο. Η Beyonce δήλωσε στον παρουσιαστή Anderson Cooper την αφορμή που αποφάσισε να βάλει και εκείνη ένα λιθαράκη στο να νoιάζόμαστε για τους συνανθρώπους μας.

Τα λόγια της ήταν τα εξής: “Έμαθα ότι 22 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους βοηθώντας τους συνανθρώπους τους στη Βαγδάτη και σκέφτηκα ότι θα ήταν απίστευτο να βγάλουμε κάτι θετικό απ’ αυτό και να προσπαθήσουμε να εμπλέξουμε τον κόσμο στο να κάνει σπουδαία πράγματα για κάποιον άλλον.

Το “I Was Here” λέει ότι θέλω ν’ αφήσω το αποτύπωμα μου στην άμμο του χρόνου και ότι το ν’ αφήσουμε το σημάδι μας στον κόσμο είναι βασικά αυτό που ονειρευόμαστε. Όλοι θέλουμε να ξέρουμε ότι η ζωή μας είχε κάποιο νόημα και ότι κάναμε κάτι για κάποιον άλλον και ότι σκορπίσαμε γύρω μας θετικότητα, ανεξάρτητα αν ήταν πολύ ή λίγη.

Έτσι, το τραγούδι αυτό είναι ιδανικό για την Ημέρα Φιλανθρωπίας. Και πιστεύω ότι για τα Ηνωμένα Έθνη, το να θέλεις να εμπλέξεις όλο τον κόσμο ήταν κάτι σημαντικό και αυτό είναι που αντιπροσωπεύω”.