Μετά τις φωτογραφίες της Μαίρης Συνατσάκη με τον πρώην σύντροφό της Μύρωνα Στρατή στον Μαραθώνιο, η παρουσιάστρια μίλησε για κουλ σχέση που έχουν μέχρι και σήμερα, παρ΄όλο που έχουν χωρίσει περίπου 4 χρόνια.

Με αφορμή τις φωτογραφίες, η Μαίρη Συνατσάκη βρέθηκε στην πρωινή εκπομπή, «Στην Φωλιά των ΚουΚου» και μίλησε, μεταξύ άλλων για την θέση που παίρνει ο νυν αγαπημένος της, Σπύρος Χατζηαγγελάκης.

«Ο Σπύρος το κάνει πιο έντονα στην ζωή του με τις πρώην σχέσεις του. Εάν από κάποιον παίρνω πολύ θάρρος είναι από τον Σπύρος. Πάμε διακοπές όλοι μαζί. Πρώην και νυν. Ένας πρώην, ένας νυν, μια χαρά» δήλωσε χαρακτηριστικά, η Μαίρη, ενώ συμπληρώνει στον αέρα της εκπομπής: «Με ρωτάνε για τον Μύρωνα, ενώ είμαστε περισσότερο καιρό χώρια, από ότι μαζί. Ήμασταν 4.5 χρόνια μαζί, ενώ έχουμε χωρίσει 5 χρόνια».

 

Παράλληλα, η παρουσιάστρια, που σύντομα θα πρωταγωνιστήσει στην θεατρική παράσταση, Hair, μίλησε και για το ενδεχόμενο να δημιουργήσει την δική της οικογένεια μαζί με τον συντρόφου της. «Σκεφτόμουν πριν δυο μήνες να δημιουργήσω οικογένεια αλλά πλέον που κοιμάμαι τέσσερις ώρες λέω στον εαυτό μου πως «κοπελιά δεν είσαι και πολύ καλά»» ανέφερε η ίδια.

 

Πηγή: iefimerida.gr